Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 12:23 PM   #16 (permalink)
birmutluluk
Guest

Standart Ynt: asalett in günlüğü

açıköğretime karar verdim dün sabahtan itibaren iki gündür çalışıyorum oğlum uyurken iki saat ama bazen şüphede kalıyorum acaba sonunu getirebilecekmiyim diye aslında çok istiyorum ama ama bazen güvensizlik yaşıyorum işte eşimin kitapından çalışıyorum oda daha önceden çalışırken cvpları işaretlemiş kendimi sınayamıyorum erken çalışmaya başladım çünkü çocuğum var daha bir sürü ders olacak şimdiden hazırlık yapim fırsatı zor bulurum belki dedim zaten elimde bir tane kitap var kitaplar kayıt yapılırken veriliyor eşimin kitaplarını atmasaydım keşke ne güzel çalışırdım hazırlık yapardım ee yaşlandık çok parlak bir zekam olduğunu söyleyemem bazen düşünüyorum yapabilecekmiyim diye birazunutkanım bazen dikkatim dağılıyor odaklanmakta zorlanıyorum belkide yapamıcam bilmiyorum ama yinede kayıt yaptırmayı düşünüyorum açıköğretime kendime güvenim artar çok şey yapmak istiyorum aslında geç kalmamışımdır umarım okumam zaman almasa hedeflerime daha çabuk ulaşırım ama... bişugün bir konu bitirdim şöyle bir sorunum oluyor konuyu anladığımı düşünüyorum ama teste gelince zaten cvplar işaretlenmiş dedim ya kendimi sınayamıyorum benzer sorulara gelince yanlış cvp verme gibi sorunum oluyor oysaki ben konuyu anlamıştım ya da benmi öyle zannediyorum bilmiyorum beynim duruyor sanki herşeyde böyle olurum genelde ben bunun nedeni ne acaba hafızammı zayıf zaten kendime güvenimi sarsan en önemli konu bu hayatımda sıkıntılara girmeme sebep olan yani beynim bütün sorunlar burdan kaynaklanıyor sinirlerimi, bile etkiliyor dyebilirim spora başladım bir ay oldu geçen hafta iyi olduğum halde odaklanamadım bildiğimi yapamadım enerjim düşmüştü sanki bomboştum bir anda yıkıldım sanki moralim bozuldu bir daha gitmek istemedim nitekimde geçen hafta gitmedim iki hafta gitmedim bir hafta işim vardı çünkü
bidahaki haftaya gidicem inş.