Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 04:17 PM   #40 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kısmen günlük

serpil ablacım aslında bi off yerine ,kendime derinden bi puuuu çeksem daha iyi olur . hayatım tam bi fiyaskoymuş ,bi yere bişey atayım da nereye gittiği önemli değil gibi yaşamışım,bi abukluk silsilesi olmuş .kısmen yerine milenyumun ibişi nickini takmam gerekiyodu.yazarken gülüyorum,biliyorum fazla arabesk gibi görünüyo ama değil,bu kadar kendimi eleştiriyim artık 25 yıllık abukluk yeter.aslında birilerini suçlaya suçlaya bu hale geldim,değişmeyen bi ben,kişiler değişse de yöntem aynı olduğundan yine gerzek olaylar.başkalarını suçlamıyorum artık,zaten en büyük sorun buymuş .ben soktum onları kendi filmime,tarzım bu diyemedim,müdahale edemedim ,benim sınırlarım ve beklentilerim bu demeyi beceremedim.ne olabilirdi ki?ama hala iyi karekter oyuncularım var şükürler olsun ki 96 .birazdan ahmaklığımı bi güzel sarıp sarmalıcam,son bi kez öpüp okşıcam ,sonra bi camiinin kapısına bırakıp kaçıcam ,umarım bulup geri getirmezler . serpil ablam hayat güzel biliyorum; ne istedini bilen,var olma ve savunma mekanizmasını geliştirebilmiş insanlar için.sen de onlardan birisin,artık ben de öyle olmak istiyorum,mutlaka ki sancılı dönemlerim olucak bundan sonra,eğer bu dönemi çabuk atlatırsam süper olucak .ablacım sevgiyle kal,koccaman