Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 07:14 PM   #133 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

veeee
panelimiz gerçekleşti, 50-55 kişi katıldı, katılım az olmasına karşılık çoook verimli geçti, erdal demikıran verdiği sözü tuttu, söyledikleri ile salonu nasıl coşturdu, inanılır gibi değil, sadece doğal içinden geldiği gibi, yüksek bir özgüven ile konuştu, kendimi yapmaya çalıştığım işten dolayı gururlu hissettim, evet erdal demirkıran onurlu kendine güvenen bambaşka biri, yanımda kalan aile ile oturdu masada, canlarım benim yaaa, nasıl çaresizdiler onlarla tanıştığımda, kalacak evleri yiyecek tek lokmaları yoktu, bana nasıl destek oldular, kaç gündür 2 standa sahip çıktılar, bana yoldaş oldular, panel hazırlıkları yapılırken herkesten çok onlar çalıştı, ve erdal demirkıran abdi ve annesi ile sohbet etmeyi tercih etti, sorunlarını anladı dinledi, ve derhal ailenin babasına bir telefon aldırmış, telefonu olmadığı için gittiği yerlere iş başvuruları yapsada telefon numarası veremiyordu, erdal demirkıran onlara bir telefon hediye etti, öyle duygulandıki benim canım ailem, lemar alışveriş merkezinde yedikleri yemeğin parasını bile kendileri ödedi, ve bana yolladıkları kitaplarıda bıraktılar, hepsi şu anda evde, pazarlarda sergi açacağız, kitap satışlarına orda devam edeceğiz, kadınlarda baya etkilendi, dernek faaliyetlerimiz devam edecek, şimdi sırada hamam sefası var, kolları sıvıyorum, yola tam gaz devam