Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 10:05 PM   #45 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba bugün sabahtan biraz gergindim evin içide sıcak oluyor geceleri uyuyamıyor fazla insan ondan olsa gerek ama ilerleyen saatlerde açıldım.

Bugün dikkatim biraz daha artmış öfkemi birazcık kontrol eder oldum yine içimden öfkelenmeler geliyordu ufacık bir şeye bazen ama içsel seslendirmeleriem de devam ettiğimden fazla bir etkisi olmadı öfkelerimin tabi bazen sınırları zorladığı da oldu geçenlerde birine açıkça konuştum o da alınmış anlaşılan bunu birazcık kafama taktım ama takmaya hiç gerek yok iyi yapmışım gerçekten mevzu önemli değil.Bugün dikkatim artmıştı demiştim ya bugün oteriter davranışlar gördüm kendimde bi söz vardır kurallar ne için konur çoğunlukta buna çiğnenmek için cevabını verir bende daha önceden bu çoğunluğun içindeydim ama bugün azınlık olan kurallar uygulanması için konur cevabı veriyordum bu da dikkatimin artmasından ileri gelen bir davranıştı bence olur olmaz ufak tefek şeyleri kafama takıyorum bazen işte hepimize olur ama bugün işte duygusallığı biraz daha kenera bırakmış işi ön plana çıkaran bir çizgi çizdim.İş ayrı arkadaşlık ayrı gibi biz türkler için uyulması çok zor bir cümle bu diğmi?

Birde birisi birisine ters yada görgüsüz bir şekilde konuştuğunda biz yani ben açıkçası kızardım ama bir yerde okuduğum bir söz bir kaç gündür aklımda Başkasının kamburu senin kamburun olamaz cümlesi aklıma geliyor böyle bir durum olduğunda ve hiç bozulmuyorum dimdik olmak çok güzel.
Herkese iyi geceler