Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 10:18 PM   #4 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: keopsdan öğrendiklerimiz

Sevgili İzumi bu başlığı açmakta çok iyi etmişsin sağol.
Burdan Keops'a tekrardan teşekkür etmek istiyorum.Keops öncelikle çok iyi öğretmen,çok sabırlı bir insan.Bizlerle çok güzel bilgilerini paylaştı.Ben imge yapamayan biriyim bu konuda çok beceriksizim.Benimle öyle bir çalışma yaptı ki ben dün imgeleme yaptım.Keops dünden beri yavaş yavaş çiğneyerek yiyorum ve ben bugün profiterole hayır dedim çünkü toktum ve canım hiç istemedi daha önemlisi yemediğim için tatlıda aklım kalmadı.
Ayrıca dün öğretmiş olduğu deep peat harika bişey..Annemin başı çok ağrıyordu ve deep peat uyguladık.5 dakika kadar yaptı ve ağrı olmadığını söyledi.Önce annem beni kandırıyor sandım çünkü çok kısa sürdü hatta anneme yemin ettirdim ağrı kesici alıcaktı ve gerek kalmadığını söyledi.Diğer gelişmeleri burdan sizlerle paylaşırım.

Bu başlık altında shamancığıma tekrar ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederim.Seminerden sonra beni ve ailemi evinde misafir etti.Kendisi çok hamarat söylemeden edemiyecem.
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla