09-04-2010, 02:11 PM
|
#348 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Alıntı: Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten super içim açıldı oh be sabah sabah böyle içimi açan çiçeklere bayılırım keşke birde dalda kuş olsaydı :) | Yakalarsam çeker eklerim canım, zaten gözlerim hep ağaçlarda:) Alıntı: bayşegül Nickli Üyeden Alıntı
phantomm cum gerçektende baharın güzelliği bir başka oluyor sende çok güzel fotoğraf çekmişsin ellerine sağlık... | Evet ben de baharı çok seviyorum bayşegül, gerçekten harika.Kendisi de hissettirdikleri de:) Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
canım biliyorsun bende kpss ye çalşıyorum..ama odaklanıp çalışmak başka bir şeymiş..iş başvurusna giderken daha sen olsun yada olmasın diye tam karar veremişken gidince sonrada olmayınca kendini yetersiz hissediyor insan..benim işim olmasa sınava kadar iş aramazdım şahsen...
bu arada sınav hakkında bir kaç gün önce çok garip bir şey farkettim..çıtayı yükselten biziz..biri dersaneye gidiyor gece gündüz çalışıyor..okul geçmişi bilgi birikimi önemli değil..sınav için emek harcamaya vakti var..diğeri başarılı bir öğrenci olmasına rağmen sınava çalışmaya imkanı yok..(iş hayatının içinde yada maddi imkanı yok kursa gitmeye)..çünkü sınav okuldan bağımsız konulardan çıkıyor..(siz öğretmen adayları için okulda öğrendiklerinizin yararı var yine biraz ama bizlerde o da yok..)biri sınavı kazanıyor başarılı oluyor diğerleri kazanamıyor bir nevi başarısız oluyor..sistem hakkında düşünmek insanın enerjisini düşürüyor..ama vaktin varken huzurlu şekilde çalış derim ben..hakketiğin gibi kazanacaksın ve çok başarılı bir öğretmen olacaksın..milli eğitim senin gibilere ihtiyacı var..bunu düşünerek çalış..
sevgiler.. seni seviyorum.. | KEsinlikle, aylarca yalnızca bir sınava odaklanmak çok farklı birşey..Bi de ben uzun uzun çalışabilen bir insan olmadım hiç, o yüzden çok zorlandım.Ama şimdi son aylardayız, artık bu üç ayda dişimi sıkıp elimden geleni yapmayı, ondan sonra sonuca göre yeni adımlar atmayı seçtim bakalım.Bir ara başvurular yaptım çevirmenlik vs. için, ama düşündüm ki bunu daha sonra da yapabilirim.Ama bu sınava elimden geldiğince çalıştığımı düşünerek girmezsem bir sene daha bekleyecektim yeni bir fırsat için. İnşallah, işte yalnızca başarılı olmaya odaklanarak bundan sonra asılacağım.Zaten bu aylarda pek çok insana rehavet çöküyor çalışmayı bırakıyorlar, bu aylarda çalışmayı bırakmamak önemli. Bireyin kendisinin özveride bulunup gerçek anlamda çalışmasını gerektiren bir sınav haklısın..Allah yardım etsin herkese.Onca yıl okuduktan sonra dandirik bir sınav için bir sürü strese giriyor onca insan.Kazanan kazanamayan herkesin güzel kapılar açılır inşallah önünde. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin de motivasyon oldu benim için:) Zaten istediklerimi yapabildiğim şekilde çalışabileceğimi,kendi fırsatlarımı oluşturabileceğimi düşünüp mutlu olarak çalışma isteğimi artırıyorum.Başka türlü olmuyor:) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Sen de istediğin yerlere kolaylıkla girip, mutlu olursun umarım canım benim.Senin gibi çözüm odaklı,pozitif insanlara da ihtiyacı var ülkemizin.Ben de seni seviyorummm:) Kucak dolusu sevgilerrr.
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
| |