Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2008, 10:08 AM   #23 (permalink)
stormguard
Teğmen

Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

İlk 3-4 uygulamada herhangi bir netice elde edememiştim, sonra olmaya başladı. Ben uzun süredir bu konularla iç içeyim, hislerim kuvvetlidir ve hızlı bir şekilde içime dönebilirim fakat bu yöntemde keşfettiğim üç tane püf nokta var, onlarla beraber uygulamalarımda çok değişiklik oldu. Birincisi, iki noktayı ellerimi sürterek değil, videoda Richard'ın yaptığı gibi hafifçe vurarak bulmak, o zaman sert ve yapışkan yüzeyleri daha net algılıyorum. Bulduktan sonra ise bağ kurmak için "bir anda" zihnimi bırakmak, durdurmak, boşaltmak ve odağımı sadece iki noktaya yönlendirmek o bağı çok hızlı ve kuvvetlice kuruyor. Bağ iyice kurulduktan sonra, arketipler ve zaman yolculuğu yöntemlerine geçiyorum. Ve üçüncü püf noktada, uygulama bittikten sonra, onunla ilgili artık bir şey düşünmüyorum.. Yani bakalım olacakmı, nasıl olacak, gerçekten olurmu ki gibi fikirlerle uğraşmıyorum. Tamamen salıveriyorum. Bu üç püf nokta gayet önemli. Umarım yardımı olur. Sevgiler.
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla