Ynt: Kendine Mektup...
kendimle barış antlaşması imzalamak istiyorum
Arayı açmasak olmaz mı seninle biz bir bütün olmayacak mıyız senle ha gayret hadi uzat ellerini bana
Oysa çelişkilerin seni ne uçurumların tepelerine çıkartıyor az kaldı attın atacaksın yeter artık kendim kendin ol bir kerecik barışalım haydi yakalım barış çubuklarını
bana şu anda ziyarete gelmen ne güzel aslında sen hep yanımdasın ama nedense ihmal ediyorum seni sanırım bağışla
Kendim aynalara bakamayalı uzun zaman oldu yüzleşmeyeli sen teknolojiden internetten kitaplardan çocuklardan derken bakıyorum da
iyice kaybolmaya yüz tutmuş dostluğumuz senle .
Bir kahve içimi dertleşebilsem sana şunları söylerdim .
Artık hayatını değiştirmelisin vaktinin kıymetini bilmelisin hadi aç gözlerini kendim zaman su gibi akıp giderken nerelere aktığının farkına var artık
Sana bakış açılarını beğenmediğin her insandan her olaydan uzak durmalısın bu senin için çok önemli Bırak onlar üzülsün birazcık daha bencil olmalısın sen değersiz değilsin kesinlikle
Seni sevmeyenler ya da böyle olmadığını düşünenleri umursaman onların bu tezini sadece doğrular Artık pes etme ve savaşacaksan savaş ama sakın içine kapanma bunu bu aralar çok sık yapıyorsun
Bir mavi dalganın seni büyüyüp bir girdaba sokabileceğini unutma ve daha sağlam durmalısın
Fazla duygusalsın fazlasıyla güven hissi duyuyorsun hem de herkese bu oldukça yanlış
Nasıl koruyabilirsin kendini bilmiyorum ama görünmez bir fanusun içine giremeyeceğine göre tavırlarını gözden geçirmende ve mantığını ön plana almanda fayda var.
Of ya kendim ne kadar resmiyiz senle hadi daha sıcak olalım samimi olalım anne kız gibi ama neyse ben anne kız ilişkisini de sevmem pek o da resmi olur gibi geliyor baba kız ilişkimizde olmadı ya neyse senle can ciğer olmalıyız bizim bizden başka kimimiz var ki
Haydi kendim gel barışalım sahilde kız kulesine doğru bir gezi yapalım gece olmadan gece de güzeldir ama kalabalık oluyor gündüz orada sana daha anlatacaklarım var.
şimdilik bu kadar olsun benden , devam edecektir daha
sevgiler |