Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2008, 09:14 PM   #5 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

sevgili alen

çok şanslısın çünkü buradasın ve değişim gelişim adına çıktığın yolda başarısız olman imkansız..
birçoğumuz geriye dönüp baktığımızda, haketmediğimiz şeyler yaşadığımızı görüyoruz ve neden diye sorguluyoruz..neden.neden.neden.
"neden" diye sorgulamak bize sadece zaman kaybettirir. hepsinin cevabı var aslında hoşlansakta hoşlanmasakta. bizim amacımız nedenleri bulmak değil tabi ki.. geçmişe bir kalem de çekemeyiz.. yaşadık onları biz.. yok sayamayız..
öfkelendik..hüzünlendik..mutsuz olduk.. mutlu da olduk bunların yanısıra.. tüm bunlarla yoğrulduk ve "biz" olduk..
bundan sonra yapmamız gereken önümüze bakmak.. bu günlerimizi yaşamak.. söyleyene kolay diyeceksin belki.. ben de yıllarca geçmişime yandım durdum.. bugünüme yansıttım, bugünümü de zehir ettim.. ne geçti elime?? koca bir HİÇ..
kim duydu üzüntülerimi... kim sildi gözyaşlarımı... HİÇ KİMSE.. olduğum yerde saymaktan başka hiçbir işime yaramadı tüm bunlar.. yürüyeceksin.. dimdik ve güçlü olacaksın hayata karşı.. seni senden başkası yıkamaz unutma..
başkalarına saygı duymalıyız tamam ama en çok kendimize saygı duymalıyız.. en çok kendimizi sevmeliyiz ki, kişilerden sevgi bekleyebilelim..
bu forumda okuduğum ve çok hoşuma giden bir söz var.. küçük dağları ben yarattım, büyükler miras kaldı diyeceksin..
telkinleri dinle, buradaki engin bilgilerden faydalan ve küçük dağları ben yarattım edasıyla çık yola.. gör bak neler olacak..
başkalarını şaşırtmakla kalmayacaksın, kendinde şaşıracaksın değişimlerine..
yalnız değilsin.. sen izin verdiğin müddetçe yanındayız..

saygılı sevgiler