Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2008, 11:08 PM   #88 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

evet kesinlikle buranın hakkını yiyemem.telkinler olsun paylaşılan yazılar olsun ve herzamn sonsuz destek ve sevgi gösteren üyeleri olsun.buraya çok şey borçluyum.nefes tekniklerini buradan okuyarak geliştirdim üyemiz cent in yazılarını okursan sanırım daha doğru bilgiye ulaşırsın.ben burda eksik anlatabilirim istersen sen cent in mesajlarını tarat.ben çok kızgın olduğumda yada aklıma çok kötü düşünceler geldiğinde yapıyorum bu egzersizi nefesimi takip ederek nefesimi tutuyorum.örnegin 15 sayıya kadar içime çekiyorum 30 sayıp tutuyorum en az 20-25 sayarak nefesimi veriyorum.nefes verme sayımı nefes alma sayımdan yukarı tutuyorum.2-3denememden sonra 35 e falan çıkabildiğim oldu.bunları yaparkenden nefesimi takip ediyorum örneğin burnumdan içeri girerken ki yolunun düşünüyorum ciğerlerime doluşunu ve hücrelerime taşındığını falan bu sayede aklınız bambaşka bir noktaya odaklanıyor.bu egzersizden sonrada umarım yanlış telaffuz etmıyorumdur körük nefes egzersizini yapıyorum burnumdan alıp ağzımdan kesik kesik hızlı nefes verıyorum..birşeyler yapmaya çalışıyorum..umarım anlatabilmişimdir.bende çok etkili oluyor sizede etkili olur umarım..
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla