selam günlükk 27 haziran cuma 00:30 yarısa sadece 2 gün kaldı
bu gun guzel geçdi diyebilirim ankara baya sıcak ve nemli idi terzimden yarıs tulumumu aldım sparis ettigim tulum 6 ayda geldi tulun uzerine yapısdırma ve firmamızın armalarını dikmek 1 günü aldı :D yeni kaskımı sprey boyayla boyayıp karabulut performance yazdım dukkanda az bi işim vardı artık yuzluk yuzluk kuyruguna geldik inş bu yarısıda 1. olarak tamamlarsamm sadece ve sadece 1 adet 1. veyada 2 ve 3 lük yetiyo birer adet genel klasmanda sanpiyon olmam için manisada sanpiyon oldum kupamı kaldırdım sıra ankara izmir istanbulda inş onlarıda kazancam
ve soy adımın oldugu servisi duyurucam hayal ablamla bir az özel mesajlasdık kutlarız felan diye siteden bi sanpiyon cıksın diye:D e eee saten ben sanpiyonum 2004 2002 genel klasmanda sanpiyonluklarım var:D ama sanpiyonluklarıma sanpiyonluk ekliycemm ilk sanpiyonlugumu 7 yasında go gartda almısdım ankara minikler sanpiyonasında 1. olmusdum :D
ee babamdan geciyo babam artıkk 100 km suratı bile aşamaz eee 3 cocuk büyütmüş 12 yasında calısmaya baslamıs devlete 31 yıl hizmet verip emekli olmus sonra kendi servisi baska servisler derken hayat yormus onu babam bana devr etti bende servisimizi genişletti boyle enteresan seyler yapıyorum turkiyede fazla bilinmiyo simdilik ama profosyonel bi spor oto drag race car her babayigit yapamıyo işte kimlermi yapıyo kendimi anlatıyım
yaklasık 40 yıl tamircilik tecrubesii kiii agır hayat kosullarını ele alırsak bu tecrube normale kıyasla 100 sene 1 asır oluyo kısacası 1 ömür
sıradan bi araç icin tahmini 100 110 bin $ yaklasık 150 milyar yapıo kolay iş degil herkez bakıyo la cakal cukal işi ben benim 131 le sollarım bunları dien yuzlerce insan var :d hıhı sollarsın brader saatte 350 yı deviren 1200 küsür beygir güce esit bi aracı sollarsın :D unuttum bide 0 dan 100 e 3 sn gibi bi zamanda ulasıyoo tabi canım senin 131 de f 16 motoru var zuhaHAHahaHAha
her seyini seviyom bu mesleginde nedense adım çakalll kabul ediyorm cakal olmayı hiç degilse top sporu yani futbolda kazanınca camdna dısarı ateş acıp zavallı yawrucakları vurmuyorum trafik canavarıda degilim ayrıca pistler dısında yarısmamm 16 yasından beri lisansım var asla pist dısında yarısmayı tercih etmem nadirr olur oda genelde enka ivedik bu gun mutluyum mutlugugum ceneme vurdu ya aaa ne kadar cok konusduk ne ise bi and icerek sonlayım
size and olsun sözzz vede sözzzzzzzzzzzzzz eger 1. lik kürsüsüne cıkarsam ankara toplantısı bendennn
size özel barbekü mangal partisi yapcammm
tasıma mesrubat mesrufat yiycek meybe felan alayıııı tümmmm masraflarrrrrr bana ayit siz sadece geleceksiniz eger 1. olursam sözzzz tüm masraflar bana ayit :D hadi bbbyyy
hertanem cantanem bitanem sirinem kankamın ve hayatim degisti ailesinin katkılarıyla ve kendi inancımla gücümle bu yarısında ustesinden gelecem anim allahh kankam bitanem iyiki varsın