Ynt: Hep siz mi normal olacaksiniz?
sebos arkadasim telekinezi sana ne ogretti diye sordun?
beyin gucumuzun sandigimizdan daha fazla oldugunu ogretti diyebilirim kisaca.beynimizin zaten cok az bir kismini bilincli olarak kullaniyoruz.geri kalani bilincalti kullaniyor.mesela insanlarla karsilikli iletisim kurarken bile kisiler bilincaltlariyla da iletisime geciyor.ama biz bunu hissetmiyoruz.bazi zamanlarda bilincalti bizi farkinda olmadigimiz seylerden koruyabiliyor.ama su an bilincalti derken ben butun herseyi bilincaltina gorev verdim.aslinda burda bilincalti bir araci kiminle derseniz henuz yuksek mertebelere cikmis biri olmasamda bir nevi evrensel enerji sistemiyle.mesela eski kabileler atesin etrafinda dans ederek sozler mirildanirlardi ve tanriyla konustuklarini iddia ederlerdi.onlara ne kadar cahil desekte aslinda onlar bizden daha bilgiliydiler.o boyutsali gorenler icin cahillik soz konusu olamaz.yani demek istedigim boyle birsey var..en basta ne kadar sacma gelsede var.cok iyi bir konsantrasyonla ates bile sizi yakmaz.nasil oluyor bilmiyorum ama oluyor.aynstaynin soyledigi bircok kurami bu metafizik olaylar icin kanun.mesela zaman ve paralel evren.buna gore gecmis simdiki ve gelecek zaman ayni anda yasaniyor.demekki sandigimiz bircok sey yalan.imkansiz gorunen seyler var.. |