Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2008, 02:55 AM   #37 (permalink)
pozitif
Üsteğmen

Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pozitif is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!!

teoman bunun delilikle bir alakası yok yaa
sayısal loto diyicektim ama 5 e de par veriyo 44 mesala biletçi bi ammca var diyelim ve elinde 2 milli piyango bileti var sana uzattı ve sende ancak birtanesi alabilecek para var ve sana diyoki birasda ermiş olsun amca :D birisine kesin vurucak para :D ( nerden bulur bulur 2. biletide alırım diyomuşun :D )
naparsın alırsın abi şansını denersin çünkü farkında değilis ama iyi bir eş ( sorunsuz evlilik varmı mutlaka var en azından saygı ve sevgi var) milli piyangodan bile zor bulunur bunu bilmek lasım hayt bir yolculuk ve yanındakini seçmek kolay bişey değil... hayatının insanı kim bilemessin onun için yapması gerekeni herzaman yapmalı insan ala delilik değil
nacizane fikrim
grşrz
Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
pozitif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla