Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2008, 04:05 AM   #10 (permalink)
alen
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

bak işte lahn arkanda karakterli,güçlü insanlar var...hala neye yakınıyorsun...sen başarabilirsin evet ya başarabilirsin...hepinize teşekkür ediyorum..bir gün hepinizle tanışmak istiyorum...ve galiba sizleri seviyorum...

merhaba günlük, bugün meditasyon yapmam gerekiyordu...siteden çok iyi bir arkadaşının gönderdiği çekim yasası meditasyonunu 21 gün yapmam gerekiyordu..lahn sadece 21 gün ... ama bugün yapmadım..arkadaşların içmeye davet etti ve ben oraya gittim..aferin bana..içerken mutlumuydum..hayır tabiki...bir an önce kaçmak istiyordum ama olmadı..aferin tekrar...
ya zaferlere koşacan ya koşacan yada koşacan...koşacaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn n lahhhhhhhhhhhnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...koşman lazım ...anlasana artık...zaman doluyor...sevdiğin kız belki başkasına vurulacak bir gün..anlasana lahn..bir ömür geçirebileceğin kız başkasıyla bir ömür geçirebilir..gerizekalı insan...hadi hadi hadi lahn..savaş ve başar hadi lahn...sarhoşta olsam meditasyonu yapmam gerekiyor galiba...ağla lahn ağla...kendine ağla...şu haline ağla...ayıp ya ayıp şu yaptıkların gerçekten utandırıcı... günlüğüm sana gıcığım ha biliyonmu...sana inat bu sayfaları tertemiz yazılarla dolduracam... hoşçakal....
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla