Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2010, 12:38 AM   #57 (permalink)
doremifasolasi
Teğmen

doremifasolasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 525
131 Mesajinıza toplam 687 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doremifasolasi is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?

Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu "nitelikli beraberlik" olayını biraz açsak daha iyi olurdu galiba :))))))
neyi niteliyoruz anlamadımki :))))) anketin açık noktası gibi bişe olmuş %50 gayet iyi bi oran. Şimdi nitelikli beraberlikten ne anladığınızı da anlatırsanız daha çok sevineceğim hatta sevindim bile
nitelikli beraberlik:
karşılılı konuşma, göz temesı, ilgilenme, etkili dinleme gibi iletişim becerilerinin yoğun olduğu beraberlik diye anlıyorum.
neyi niteliyoruz? elbette beraberliği:)
neyle niteliyoruz? yukarıda saydığım iletişim becerilerine sahip olmakla niteliyoruz, burada bir nüansa dikkat çekmek istiyorum, geçmişte de söylemiştim, nitelikli beraberlik ve armağan bazen karışabilir şöyleki:
sevdiğinizin yanında olmanız ma sadece varlığınızla ona destek olmanız, onunla konuşmanasanız onu dinlemeseniz bile mesela o sınavda siz dışarda işte bu armağan davranışı varlığınızı ona armağan ediyorsunuz yada meselabirlikte sinemaya gitmek armağandır yani sadece mesainizi ona ayırmak armağan, hem mesainizi hem de dikkatinizi harcamak ve iletişim becerilerini yoğun kullanarak beraberliği kaliteli hale getirmek nitelikli beraberlik oluyor....