Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm.... -----------------------------(bu hedef özel)
200 milyar para elde ediyorum.(niye 500 milyar değil falan derseniz şöyle açıklıyayım...bu 200 milyarı elde ettiğimde kimseye söylemeyecem..o para bankanın birinde duracak sadece ben bilecem onu...ve gönlümce harcayacam.gönlümce derken tabiki gidip kendime son model araba çekmeyecem..mesela üniversiteden eve sıkışık dolmuşlarda değilde taksiyle gelecem.her ortamda parayı ben ödeyecem vay be ne cömert diyecekler falan:=).500 milyar gibi bir paraya sahip olursam 300 milyarını dağıtırım:=))
şu anki sevdiğim kızla evleniyorum
Yat alıyorum.
Dünyanın en iyi bateristi oluyorum ve çok büyük konserlere çıkıyorum
Dünyanın sayılı yönetmenlerinden biriyle kan kardeşi oluyorum ve bana film teklifinde bulunuyor..ben kabul ediyorum ve dünyanın en dramatik filminde baş rol oyuncusu oluyorum.
Dünyanın sayılı karizmatik erkeklerinden biri oluyorum.
Topluluk karşısında etkili ve rahat konuşuyorum.
Başkalarının düşüncelerini hiç ama hiç önemsemiyorum.
Geçmişte yaşadıklarımı unutuyorum onlardan sadece ders alıyorum.
İngilizce ve İspanyolca dillerini ana dilim gibi konuşuyorum
Ertelemeyi bırakıyorum bu erteleme sadece yapacağım işler değil,düşüncelerimi ertelemeyi bile bırakıyorum.
Sosyal fobimi yeniyorum,sosyalliğim artıyor
Kendime çok güveniyorum.
Heyecanımı çok rahat yeniyorum
-------------------------------------------(bu hedef özel)
Bunlar benim hedeflerim ve hepsini elde ediyorum.
Evrene ve yaratıcıma teşekkür ediyorum,sahip olduklarım için şükrediyorum.
Her gün huzurum artıyor.
Zafere koşuyorum ve koşarken önümdeki engelleri sevgiyle kucaklıyorum onları rahatça aşıyorum.
Geçmişteki olumsuz her lafı unutuyorum onlar birer kozmik şakaydı.
Ben bu evrenin karizmatik,sevgi dolu ama gerektiğinde tepkisini dürüstçe, etkili cümlelerle koyan bir evladıyım.evrenle barışık yaşıyorum
Daima olumlu düşünüyorum ve bu düşüncelerim tüm hücrelerime işliyor.
Anneme,babama,yeğenlerime ve ablalarıma her türlü yardımda bulunuyorum.onların bana karşı yanlış tutumlarını unutuyorum.sevgimi onlarla paylaşıyorum.
Ses tonumda canlılık var ve her geçen gün daha enerjik,daha etkileyici bir ses tonuna sahip oluyorum.
Ve evrene ve yaratıcıma tüm bu sahip olduklarım için bir kez daha teşekkür ediyorum,şükrediyorum.
Bu yazılarımı her gün okuyorum.Nazardan korunuyorum.Gelişimimi durduracak her şeyden zihnimi uzak tutuyorum,onları bütün bedenimden ve ruhumdan atıyorum evrene yayıyorum.evren onları pozitif duygulara dönüştürüyor.
Artık hiçbir şey beni engelleyemiyor bu hedeflerime hızla koşuyorum.
------------- the end---------------------
bunlar benim hedeflerim günlük.hergün okuyorum...galiba düne nazaran daha iyiyim...site sakinleriyle paylaşıyorum bunu...
sizlerden hedeflerim hakkında eleştiri bekliyorum...dahamı detaya inmeliyim..yoksa böyle iyimi..mesela yat alıyorum diyorum ama nasıl bir yat falan onları yazmalımıyım yoksa zihinde canladırmak yeterlimi alacağım yatı...bu yata çok pis kafayı taktım :=) ya birde benim şu kıza enerji yollarmısınız beni özlesin :=) :=) :=) |