Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2008, 12:45 PM   #4 (permalink)
hanfel

Tesekkür: 0
1 Mesajina 9 kez İyi ki varsın denildi
hanfel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: istekleriniz edikkat edin

"İsteyin alacaksınız, arayın bulacaksınız, kapıyı çalın size açılacaktır." hz. isa' nın bu sözü her zaman ışığım oldu. Ne aradığını biliyorsan karşına çıktığında tanıyorsun onu, tanımlayabiliyorsan elindekileri ve elde etmek istediklerini yaratıcı zeka sana gönderiyor onu bir şekilde Nietzsche'nin Zerdüşt'ünde bir söz vardır çok çok etkilendiğim 'benim olan bana gelir, sonunda yine bana gelir..' İNANÇ, GÜVEN ve AKIŞA GÜVENMEYİ bilmek. İsteklere olan teslimiyetten daha güzel birşey bilmiyorum,o güven ve inançtan.
Bu forumun bana geliş şeklini anlatmaya gerek yok bile sanırım, ihtiyaçlarına inanıyorsan o seni buluyor zaten.. Bütün sorularımını cevaplarını harfi harfine burda buldum. TEŞEKKÜR EDERİM. Aşamadığm en büyük sorunun canlı örneklerinin isteklerini yaptığını görünce çok büyük heyecan duydum. Ve paylaşmak istedim sadece. İçimdeki en büyük istek ve uktedir FELSEFE OKUMAK. Hep bunu istedim, hep bunu düşledim, hep bunu bekledim.. Ama her defasında kendime çarptım, düştüm ve feci yaralar aldım. Hayatımın her alanında kullandığım bu yasayı bir tek bunun için kullanamadım, kabul ettirdim belki bilincime bunu zorla, bilmiyorum. Şimdi tüm zorluklara rağmen hedeflerine ulaşan arkadaşların mesajlarını okuyunca kendime ve bu konudaki güçsüzlüğüme olan kızgınlığım daha da arttı. Hayatta en çok yapmak istediğim şey bu, bunu yapmak zorundayım ben bunun için yaratılmışım ama benim olana ulaşmadaki beceriksizliğime olan öfkemden hiçbirşeyi göremiyorum. İstediğim herşeye sahibim şükürler olsun mükemmel bir eş, iyi bir iş, huzurlu bir aile ortamı.. Ama bunlar yetmiyor, kendimi gerçekleştiremediğim düşüncesi her acıdan ağır bir acı oluyor yüreğimde.. Her neye sahip olursam olayım, en mükemmeli bile tatmin etmiyor.
Gıpta ettim arkadaşlar sizi tebrik ederim, isteyip almak sahip çıkmak düşlerine, sarılmak sımsıkı gerçeklerine işte budur istemek.
Herşeyi isteyebilen ben en çok istediğim ideali isteyememenin acizliğinde kıvanırken küçük bir umuttu benim için teşekkürler
hanfel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla