Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2007, 12:03 PM   #44 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

bu arada bi geri dönüş oldu, gibi oldu( olumlu cümle yazayım derken kurduğum cümleye bak saatini ayarla)neyse ismi lazım değil oldu bir şeyler.saatlerce hüngür fışkırık ağladıktan sonra, kendimi ayıpladım.çocuk gibi ne o öyle? ben hayatımın hiç bir döneminde emek verdiğim, üzerinde çalıştığım bir işi yarım bırakmadım.EMEĞE SAYGI,HEM O SCRİPTLERİ HAZIRLAYAN İNSANIN/ LARIN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARMAK DUBLE AYIP kendimi yakamdan tuttuğum gibi banyoya götürdüm aynada gözlerimin içine baka baka sen kendine yeni bir düşünce tarzı ve hayat kuruyorsun,yeniyi inşa ederken, bazı detayları gözden kaçırmaman için sana yardım ediliyor dedim. bunu dün bir çok defalar yaptım, bu sabah yine tekrarladım.işe yaramıştır herhalde. bugün ablama gidicem yine sahilde yürüycem,o küçük kafede oturup sultan çayı içicem,oradanda ablamın evi zaten yakın,arada mola vereceğim için yorulmam diye düşünüyorum.otur otur nereye kadar akşama bacaklarım ağrırsa,ablama ay aman of dediğim anda mutlaka ağrılarımı geçirecek bir çare bulur.kardeşi kıymetlidir..sana gelicem dediğimde çok mutlu oldu.sat kaçta geleceksin falan soruyor.eeee kaç senedir evine gitmiyorum,yalnız peşin pazarlık yaptım benim hey heyler gelirde gitcem ben dersem, kal diye ısrar etmiyecek..işte böyle dostlar scriptleri dinlemek, bana kendimi yakamdan tutup silkeleme cesaretide verdi, iyiyim ve kendime çok büyük sözler verdim. başardığım anda büyük ve muhteşem bir ödül vaadettim YAŞAMAK VE HAYATTAN ZEVK ALMAK.kendime bir söz daha verdim artık daha güleç yüzlü olucam,gülmek insanı güzelleştiriyor değilmi ama.