Ynt: corlumemet'in değişim süreci Merhaba Asalet sanada günaydın ama biraz geç oldu saat 17 şu anda geçerken bir uğrayım dedim mutluluğun daim olmasını herkes istiyor ama kolay ulaşılabilecek bir şey değil.
Neden mi bugün pek iyi değildim ondan çok kötü değildim ama çok iyi de değildim aklıma saçma sapan fikirler geldi eskiden olduğu gibi önceden bazen ağzımdan çıkan kelimeler düşünce süzgecine takılmadan çıkıyor ve karşımdaki kişileri istemeden üzüyordum bugünde onun gibi bir gündü neredeyse fazla konuşmamak istedim etrafla kimsenin yüzüne pek bakamadım ama yinede içsel telkinlerime devam etmeye çalıştım çünkü kafayı boş bırakırsam illaki bi taraflara kayıyor en iyisi ben kontrolü ele almaya çalışayım dedim fakat zor şu anda bile pek kelimeleri seçip yazamıyorum sanki beynim durmuş gibi.Bugün biraz asabiyim arkadaşlar kusura bakmayın ama üstüme gelmeyin istemeden üzerim açıkçası
Hipnoz seminerine gidicem fakat 3 aydır telkinleri dinliyorum ve telkinler beni iyileştirmeye başladı ama dalgalanmalar devam ediyor Adil Bey e ne söylemeliyim bunu bugün kaba taslakta olsa yazdım kısa bir kompozisyon şeklinde ama yinede kararsızlık var belki çok şey istiyorum belkide herkesin istediği gibi mutluluk huzur sağlık
Telkinleri 1 yıl kadar dinledikten sonra bu seminer olsaydı heralde o zaman kararım daha net olurdu.Hoşçakalın..
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. |