Ben geç kalmışım biraz galiba.Buldum yine bi pc yazıyım dedim.
Keops sana ne kadar teşekkür etsem az gerçekten.Konuları anlatış şeklin,bitmek bilmez sorularımıza gülümsemeyle tekrar tekrar cevap vermen ve doz ayarın gerçekten takdire şayan.Sen ister misin bizi tekrar bilemem ama(hiç sanmam
)bizler senin ders anlatışına doyamadık.En kısa zamanda tekrar bekliyoruz.Şaman'ım yüreği güzel,kendi güzel,dünyası güzel sayılı iyilik meleklerinin en harikası.Sana diyecek bir söz bulamıyorum kelimelerim kifâyetsiz kalıyor konu sen olunca.Kucak dolusu teşekkürler.
Seminerden de bir kaç laf etmeden geçemem.Çok faydalı taktikler öğrendik doğru ve rahat yaşamak adına.Gerçekten hayata uyarlayabileceğimiz,zorluk çekmeden uygulanabilecek çok kolay tekniklerdi.
Ben en çok an farkındalığını kullanıyorum.Nefes alışının,yürüyüşünün,konuşmanın,insanlara bakışının her şeyin farkına vararak.Önceden de farkında olduğumu sanıyordum bu tekniği dinlerken ama gerçekten farkında değilmişim.Duygularım değişti,artık kolay kolay sinir harpleri yaşamıyorum.Sabırsızlık hala bâki ama can sıkıcı değil artık.Aslında yazacak çok şey var.Ama sindirmeden yazmak istemedim.
Hepinize çok teşekkür ederim.Tüm seminer arkadaşlarıma ve sizlere kucak dolusu sevgiler,umutlarınız yolunuzda ışık olsun.