Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2008, 09:09 PM   #17 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: keopsdan öğrendiklerimiz

ben en çok ters el transını sevdim
şamanım, keops ifadelerimde yanlış olursa lütfen düzeltin..

şimdi şöyle oluyor dusun

normalde hangi elinizi kullanıyorsanız, bu kez diğer elinizi kullanacaksınız..
bir kağıda ev, ağaç, araba, çiçek çizeceksiniz.. altına niyetinizi yazacaksınız..
transta kalacağınız süreyi yazacaksınız..
güzel bir medi müziği eşliğinde gözlerinizi kapatacaksınız ve kağıda çizdiklerinizi hayalinizde tekrar çizeceksiniz..
bilinciniz serbest kalana kadar çizimlere devam edeceksiniz.. bir süre sonra bilinciniz kontrolünüzden çıkacak ve artık sizi nereye götürürse oraya gideceksiniz
transta kalmak üzere belirlediğiniz süre bitiminde de transtan çıkmış olacaksınız..
biz 10 dakika demiştik, 10 dakika geçermi diye düşündüm içimden ama nasıl geçtiğini anlamadım doğrusu
aynı transı çizimlerle değil de; yine niyetinizi edip, süreyi belirleyip mutlu bir an'ınızı düşleyerek yapabilirsiniz..

ben birinde ağaç yaprakları arasından gökyüzünü izlerken buldum kendimi, diğer deneme de de orman içersinde gittikçe genişleyen bir yolda yürürken.. ormanlarla ne alıp veremediğim var anlayamadım gerçi de güzeldi
bir bilen varsa bunu da bana açıklarsa sevinirim

saygılı sevgiler