29-04-2007, 08:34 PM
|
#30 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Başda ağırlık hissi... herkese merhaba.
daha siteyle tanışalı bir gün oldu.telkinleri dinlemeye başlayalı da.
siteyi incelerken ego güçlendirici telkini indirmiştim ve bir yandan onu dinliyordum. ama dinlerken başımda bir ağrı hisssettim. bilgisyarı kapattıktan sonra da bu ağırlık geçmedi. ben de hayırdır insallah deyip gectim. dusun
daha sonra siteye tekrar girdigimde ogrendim ki bas agrısı vucudun verecegi ilk tepkilerden. eger yazıyı daha once okumus olsaydım bunun kesinlikle psikolojik kosullanma oldugunu dusunurdum ama degil,
bu arada kisiden kisiye de farklılıklar oluyor. mesela daha sonra ikiz kardeşimle birlikte dinledim telkinleri ve ona ilk dinleyişimde başımın ağrıdığını söyledim. ama o ısrarla baş ağrısı beklemesine rağmen onunki ağrımadı.
son olarak kafamı kurcalayan bir soru var. sevgili Atakan bey. öncelikle herşey için tşk ederken sorumu yöneltiyorum.
basımda ağırlık hissini sadece ilk dinlememde ve kısa süreli hissettim daha sonra geçti üstüne bir kaç saat daha dinleme rağmen tekrarlamadı. yoksa birşeyi eksik mi yapıyorum.
bu telkinlerin günde ne kadar dinlenmesi gerekiyor. benim üç beş saatten fazla dinleme imkanım olmuyor.
bir de ego güçlendirici, kendine güvenme kanseri defet telkinlerinin üçünü de sırayla dinliyorum. hatta herbirini değişik versiyonlarını da. bu yöntemde bir hata var mıdır?[ bir de öğrenmek istedğim şey. şimdilik tek kulaklığım çalışmıyor. bunun telkinleri algılamama bi etkisi var mıdır. bildiğim kadarıyla beynin sol tarafı dile, sağ tarafı da müziğe yatkın. vucudun sol tarafını sağ beyin sağ tarafınıda sol beyin yönetiyor. ben çalışan kulaklığmı sağ tarafa taksam ( yani dilin yönetildiği sol beynime uyarı göndermek için) daha mı iyi yapmış olurum.
çok tşk ederim.
eğer sabır gösterip de buranın hepsini okuduysanız yine tşk ederim.
__________________ ----CARPE DIEM---- |
| |