Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2008, 09:10 AM   #192 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam günlük günaydin 09:05 28 haziran

son günnnnnnnnnnnnn asalet tesk ederim hayalayaz ablacıgım illaki saten izmirde bulusuruzu seninle :D agustosda ordaymm son gun dün baya bi yorucu geçdi sson kontroller tamamdır sanayiyi tozu dumana kattım bu birinciligi herkezden cok ben istiyordum 2004 de yarı finalda aracım yandı ve icinde mahsur kaldım ilk yarısda 4 boy fark attıgım ve tekrar gececem diye dergilere ropertaj verdigim araç ben yokken olmadıgım 4 sene içersinde 4 kere üst üste genel klasmanda sanpiyon oldu bi nevide efsane geri döndü haberi olacak en dişli rakibim olacak kendsi benim yoklugumda aldıgı sanpiyonalarla sponsorlar edinmiş ve aracını güçlendirmişdi yarın ankara kavrulcakkk hesap günü gelecek yarını iple cekiyorum eve henuz yeni girdim dün gce full calısdık inş anlımızın akıyla bölge sanpiyonlugumuzu alıcaz daha sonra önümüzdeki yarısları kazanıp genel klasmanda lig şanpiyonu olacaz hadi hayırlısı ne diyim bu arada yetişmedi ama söz temmuz ayında yapılcak rovansa aracımın üstüne bizim reklamcıdan bi www.hayatimdegisti.com stickeri asıcam

sevgili ablam hayalayaz diger abalarım hayatimdegisti ailesi ve tabiki cantanem kankam sayesinden bu yarısı ilk sıralamada bitircem bana güç veriyosunuz iyiki varsınız