Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2008, 02:44 PM   #29 (permalink)
akaybrl

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
akaybrl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bu sabah yaptiğim astral yolculuk

Hocam bende benzer bi olay yaşadım ve hazır konusu açılmışken anlataym kısaca
Rüyamda araba kazası yapıyorduk ve sadece ben ölüyordum ondan sonrası çok farklı bir boyut kendimi öldüğüme inandırmmıştım ve yatakta yatarken birden
ruhumun çekildiğini hisstettim bu çok kötü bir duyguydu çünkü parmak uçlarıma kadar kemiklerimin arasından çekilip yukarı doğru gittiğini hissediyordum yukarı kalkarken sırtım yere bakıyordu havadayken bedenimi düzelttim ,aşağıda kendimi görüyordum burnum ve kulaklarım ilk dikkatimi çekti sonra yatış pozisyonuma baktım, artık tamamen öldüğüme inanmıştım ve öbür odaya annem ve babamı görmeye gittim .Komik gelebilir kapıyı açmak yerine kapıdan geçmeye çalıştım ama olmadı kapıyı açarak içeri girdim annemin ve babamın yanına indim yaklaşık bir 2-3 dakika onları seyrettim sonra annemi uyandırmaya karar verdim çünkü ne olacağını bilmiyordum belki benim kısıtlı bir zamanım vardı bu onlrı son görüşümdü annemi seslenerek ne kadar denesmde kaldıramadm temas etmeye çalıştım oda işe yaramadı, kendi kendime ruhumla konuşuyordum sen öldün onlar kalksa bile seni göremicekler odama gittim ve annemin yanıma gelmesini bekledim tek ypmaya çalıştığım annemin beni ölmüş olarak yatakta yatarken gördüğünde onun yanında olmaktı ama başaramadım koltukta uyumuş kalmışım sabah kalktığımda yaşıyor olduğuma inanamadım belkide yüz kere şükrettim bunun için. Birazdan annem yanıma geldi hiçbirşey söyleyemedim yüzüne gözlerim doldu ve ona sarıldım..
akaybrl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla