Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2008, 08:50 PM   #5 (permalink)
dogan_blade
Guest

Standart Ynt: günlüğüm

Merhaba muhterem günlük

bugün düne göre biraz daha duygusalım ve dünkü kadar içimde aşırı sevinçte yok sadece
biraz daha normalim diyebilirim.
Bu gün aslında içimde biraz duygusallıkta vardı aglamak geldi içimden ama aglamadım kendimi tuttum insan aglayacaksa ya doya doya aglamalı yada hiç aglamamalı ne az ne çok kararınca ..
segili günlük ben bazı degişiklikler yaşadıgımı farkettim örnegin duygularımı artık daha güzel yaşıyorum kendimi daha iyi ifade ediyorum sanki içimde cesareti olmayan bir şey vardı ve artık gemileri yaktı ,
sanki insanları hayatı herşeyi daha iyi anlıyorum ve kendimi daha iyi ifade ediyorum ,yapısal olarak heyecanlı birisiyim ama eskisi kadar heyecanlı olmadıgımıda düşünüyorum .
Birazda sinirliydim eskisi kadar sinirimde kalmıyor sanki ,şimdi hiç düşünmediğim birşeyi düşünüyorum sinirli oldugum anları hatırlayıp aslında sabırsız biri oldugumu çıkarıyorum ,
sevgili günlük ben bu telkinler sayesinde normalleşiyorum galiba umarım tüm ihtiyacı olan arkadaşlarda benim gibi
ilerleme kayeder.

o kayık hepimizin kayıgı onunla hedefimize gideceğiz,
gökyüzü ,deniz ve bulutlarda hayallerimiz , yalnız bir şey var o kayıga binmek için sadece hayal etmek yetmiyor
, istemek gerekiyor ,sabretmek gerekiyor,çalışmak çabalamak gerekiyor ama herşeyden önemlisi sevmek gerekiyor
kendini ,hayatı,insanları çevrendeki herşeyi sevmek gerekiyor ve ben söylüyorum hayat

hatta günlüğümü bile seviyorum şakaydı günlüğüm alınma yarın yine görüşeceğiz inş hoşçakal ,
(okuyan ve yorum yapan arkadaşlarada teşekür ediyorum)