Selam arkadaslar ben Akın berk Sürücü... telkinleri dinlemeye tam 3 ay önce başladım... Hipnomeditasyon ve çekim yasası üzerinde deneyimler yapıyorum... geldiğim noktayı anlamanız için kısa bir hikayemi paylaşıyorum ve bugünden itibaren hergün yazıcam super
...
14 Ağustos 2007... DGS sınavının açıklanacağı sabah... çok çalıştığın sınavda hacettepeyimi yoksa egeyimi kazandım diye düşünüyordum... TC kimliğimi girdim... evet kazanamamıştım... 120. olmuştum... ama kazanamamıştım... kahroldum... hemen kız arkadasımı aradım... "sana ihtiyacım var sınavı kazanamadım" dedim... beni terkettiğini söyledi... ailem beni bırakıp 1 ay tatile gitti... depresyon deil... tamamiyle bir tramvaydı... tam 10 ay kız arkadasım olmadı hiç bir kıza bakmadım... üzüntüden saçlarımın %60 ı döküldü...3 ay önce bu siteyle tanıştım... sabah akşam ego ve suçluluk dinledim... aynaya baktıkça dahamı güzel oluyodum ne... devam ettim... sonra moral buldukça kendine güven telkinleri dinledim... içimde dayanılmaz bir hırs vardı... mutluydum ama bu hesap kapatılmalıydı... geçen seneden daha iyi olmalıydım... ve 2 ay önce bir kitapçı rafında Kuantum fiziği ile ilgili bir kitap gördüm... "sahip olduğun evreni senin aklın şekillendiriyor" diyordu arkasında... ne demekti bu... 1 hafta boyunca sabahlara kadar araştırdım... elime bir kağıt kalem aldım hayatımdaki tüm önemli olayları yazdım... olan ve olmayan tüm isteklerimi... işte o an kafamda şimşekler çaktı... Herşey benim yüzümden olmuştu... bu konuda yazılan birkaç kitabı... secret başta olmak üzere, tüm herşeyi yakllaşık 3 kitap okudum sabaha kadar araştırdım... ilk yapmam gerekenin kafamdaki kötü düşünceleri atmak olduğunu biliyosum ama bu sitedeki telkinler sayesinde zorlanmadan başardım... ufak şeyleri deneyerek başladım... 50 YTL bir kız arkadasas gibi... ve ben artık bişeylerin farkındayım...
2 ayda neler deişti...
2 ay içinde Aileme miras kaldı... artık sürekli aranıytor soruluyorum... dökülen saçlareımın yerine daha sağlıklı saçlarım var, sınava hazırım ve geçen seneden daha iyiyim... izmirin en güzel kızıyla çıkıyorum
... banka hesabımda bana yeticek kadar para var... daha bir çok şey... şimdi tek hayalim kaldı şu sınavı kazanmak... ama kazanıcağımı biliyorum... Aliemlemle aram çok iyi... beni terkeden kapımda ağladı... ne diyim artık... daha güzellerini burada paylaşmak dileğile
berk