Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2008, 10:14 PM   #1 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

Standart BERK'in Günlüğü

Selam arkadaslar ben Akın berk Sürücü... telkinleri dinlemeye tam 3 ay önce başladım... Hipnomeditasyon ve çekim yasası üzerinde deneyimler yapıyorum... geldiğim noktayı anlamanız için kısa bir hikayemi paylaşıyorum ve bugünden itibaren hergün yazıcam super

...
14 Ağustos 2007... DGS sınavının açıklanacağı sabah... çok çalıştığın sınavda hacettepeyimi yoksa egeyimi kazandım diye düşünüyordum... TC kimliğimi girdim... evet kazanamamıştım... 120. olmuştum... ama kazanamamıştım... kahroldum... hemen kız arkadasımı aradım... "sana ihtiyacım var sınavı kazanamadım" dedim... beni terkettiğini söyledi... ailem beni bırakıp 1 ay tatile gitti... depresyon deil... tamamiyle bir tramvaydı... tam 10 ay kız arkadasım olmadı hiç bir kıza bakmadım... üzüntüden saçlarımın %60 ı döküldü...3 ay önce bu siteyle tanıştım... sabah akşam ego ve suçluluk dinledim... aynaya baktıkça dahamı güzel oluyodum ne... devam ettim... sonra moral buldukça kendine güven telkinleri dinledim... içimde dayanılmaz bir hırs vardı... mutluydum ama bu hesap kapatılmalıydı... geçen seneden daha iyi olmalıydım... ve 2 ay önce bir kitapçı rafında Kuantum fiziği ile ilgili bir kitap gördüm... "sahip olduğun evreni senin aklın şekillendiriyor" diyordu arkasında... ne demekti bu... 1 hafta boyunca sabahlara kadar araştırdım... elime bir kağıt kalem aldım hayatımdaki tüm önemli olayları yazdım... olan ve olmayan tüm isteklerimi... işte o an kafamda şimşekler çaktı... Herşey benim yüzümden olmuştu... bu konuda yazılan birkaç kitabı... secret başta olmak üzere, tüm herşeyi yakllaşık 3 kitap okudum sabaha kadar araştırdım... ilk yapmam gerekenin kafamdaki kötü düşünceleri atmak olduğunu biliyosum ama bu sitedeki telkinler sayesinde zorlanmadan başardım... ufak şeyleri deneyerek başladım... 50 YTL bir kız arkadasas gibi... ve ben artık bişeylerin farkındayım...

2 ayda neler deişti...
2 ay içinde Aileme miras kaldı... artık sürekli aranıytor soruluyorum... dökülen saçlareımın yerine daha sağlıklı saçlarım var, sınava hazırım ve geçen seneden daha iyiyim... izmirin en güzel kızıyla çıkıyorum ... banka hesabımda bana yeticek kadar para var... daha bir çok şey... şimdi tek hayalim kaldı şu sınavı kazanmak... ama kazanıcağımı biliyorum... Aliemlemle aram çok iyi... beni terkeden kapımda ağladı... ne diyim artık... daha güzellerini burada paylaşmak dileğile

berk

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.