Ben cevaplamaya çalışayım, ilk noktanın ağrıyan yer olmasına gerek yok, örneğin boynum ağrırken dizimde iki nokta belirleyip çalışma yapabilirim. 2 noktanın amacı kuantum alana giriş "kapıları" olması. Bunun haricinde bir anlamı yok. O yüzden dokunulan yerinde extra bir önemi yok, yeterki belirlenen 2 nokta arasında bağ kurulmuş olsun.
Zaman yolculuğu 2 nokta arasında bağ kurulduktan yani kuantum alana giriş gerçekleştikten sonra gerekiyorsa yapılır, her zaman gerekmeyebilir, bazende birden çok zaman yolculuğu yapmak gerekebilir ( Sorunun geçmişte, birden fazla olayla ilişkili olması durumunda )
Örnek veriyorum: Dün akşam bir arkadaşıma çok öfkelenmiştim ve yatağa yattığımda öfkem hala devam ediyordu, bu duygusal yoğunluğu boşaltmak için, ilk noktayı göğsümde, diğer noktayıda kafamda belirledim. Bağı kurduktan yaklaşık 30 saniye sonra, bütün öfke duygusu kaybolmuş ve yerini sevgi almıştı. Yani duygusal blokajları temizlemek içinde 2 nokta yöntemi kullanılabilir.
Bunun haricinde matrixenergetics sitesindeki 2 nokta videosunu seyretmek için
www.ktunnel.com adresine matrixenergetic.com yazıp girin, böylece youtube videolarının yasaklanma engelini aşmış olursunuz ve seyredebilirsiniz. Çünkü direk youtube'da o videoyu bulamazsınız zira passcode isteyen özel bir videodur ve sadece kitabı okuyanlar seyredebilir. Ama Safir yayıncılık sitesinde şifreyi yayınlamış herkes seyretsin diye :)