30-04-2007, 10:28 PM
|
#5 (permalink)
|
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: >>Hoşbuldum<< Alıntı: lalezar Nickli Üyeden Alıntı
bu zamane gençleri çok fena ya...hemen arayıp buluyolar maşallah...bişey kaçmaz sizden..
hoşgeldiiiiinnnn serkaann ...çömeezz çööömeeezzz....dedim işte....peyniiiiir de bakıyım...afacan seni mutlu olduk iyki geld,n.. | hehe zamane gençleri derken kendi yaşını belli ediyosun (:
Bu arada teşekkür ederim çok naziksiniz,bana çömez deme dışında tabi 44
hee bide peynir.. (= Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı
formagi desem olulr di mi parmesan felan neyse espri yapmiim da yatiyim erkenden ii geceler diliip sagsaglim geldim diip turp gibi masallah site helal herkese:) ozlemisim ama saatlerdir yoldaydim musaade :))) | Bakıyorum peynirlerle aranız çok iyi "parmesan" italyan peyniriymiş :)
yazma nezaketinde bulunduğun için teşekkür ederiz.. ;) Alıntı: -mesut- Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldin serkan.(aramızda 1,5 yaş farkı var ama istersen serkan abi diyebilirim)ben 16 buçuk yaşındayım en küçüğüm bu forumda.burdaki abilerden ablalardan hiç çömez muamelesi görmedim.
hepsi çooook iiler yardım edebilmek için yarışıyorlar resmen.ne sorsam anında cevap.ayrıca burda isteyen içinide döküp rahatlayabiliyor.bu siteyi doğa sesleri araken buldum.iiki buldum 96.düşünsenize doğum günün bile kutlanıyor.
bu siteyi yapanlardan allah razı olsun... | Hoşbulduk mesut..Site hakikaten bilgi Paylaşımı için Çok Güzel.. Azda olsa Siteyi dolaşma fırsatı buldum,Sanırım hepsi dediğin gibi,içinde sende varsın tabi.. ;)
Ayrıca yeri gelmişken söyliyim bana abi diyip dememen önemli değil.. ;)
İnternet ortamında nice benden büyük kişilerle tanıştım ne abla diyorum nede abi (: Alıntı: 25emel Nickli Üyeden Alıntı
vallaha aklımda yoktu sen soktuuuun en şeker çömez bizim çömez hişşşt çömez hoşgeldin aramıza | iltifat olarak alıyorum eee :)
teşekkür ederim hoşbulduk
yahu Söylemeden edemicem bu smileyler hepsi birbirinden güzel.. Ayrı bir hava veriyo ..
__________________ [size=15pt]& Kafayı yormam sonuna Bakmam Ben Adam olmam &[/size] |
| |