Alıntı:
BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuda habire soru soruyorum biliyorum ama bu yöntemi tam anlamıyla yapana kadar peşini bırakmıcam.
Şimdi, bu iki nokta arasında nası bir bağ kurabiliriz. İkisini aynı anda hissetmeyeya çalışıyorum. Hatta hissediyorum. Sonra başka bişe düşünmüyorum. Hâlâ bi sonuç alamadım. Bugün 11 yaşında ufak bi kuzenim var. Ayağını yaralamış. Şişmiş. Üzerinde bayağı uğraştım. Ama sonuç yok. Herşeyi doğru yaptımı düşünüyordum oysaki. Neyseki EFT diye bişey var. Az da olsa acısını dindirdi. |
bağ kuruyorken bir an için beynini boş bırakacaksın yani hiçbirşey düşünmeyeceksin. enerjiyi hapsetmeyip serbest bırakacaksn.
birbirnin aynı iki örnek vermek istiyorum.
teyzemler yurtdışında ve konuşmam gereken mevzuatlar var. dün ve bugün almanyada bir nokta seçtim kendimde bir nokta oldum. teyzem 1 saat sonra arayacak dedim ve bıraktım.
noldu???
50 küsür dakika sonra aradı. super
geçenlerde tuzla da işim vardı. işim çok uzun ve sıkıcıydı. içerideki insanlar tahmin edilir derece zor iş yapan insanlardı. bina da bir nokta oluşturdum kendimde bir nokta oluşturdum, bağ kurdum, kendimi bina içine aldım ve kısa bir süre sonra çıktım. tüm bunları yolda oraya gidiyorken yaklaşık 15-20 saniye de yaptım.
içeride yazım işlerim uzun sürmeseydi 5 dakikaya çıkacaktım. yazılar biraz uzundu :)