Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun selam günlük mrb 29 haziran 00:03 büyük gün geldi çattı yarısıma sadece saatler var yarın için önlemler almaya basladım
profosyonel bi sürücü oldugumu söylemişdim sana daha once raly cross go gard drag butecrubelerim var :d ne gibi önlemler yarın aracımın içersinde yaklasık gün boyunca yarıs bitene kadar en az 15 kilo vericem tabi o gün hiç bi şey yemezsem tansiyonum düşecek vucudumun sivisi azalıcak sımdıden bol proteinli bol enerji verici seyler hazırlıyorum yarıs aralarında almak icin portokal suyu fındık ezmesi kaysı kurusu vs vs vs yarın benim için çok büyük bi gün eger 1. olursam
4 adet ödül beni bekliyo 1.si tabiki tofsed tarafından verilen mahalli şanpiynada 1. lik kupası bu 1
2.si merkezi istanbulda olan opel efsanelerini canlandırma dernegi 2003 de kurulmus galiba bizde yeni uye olduk sayılır 78 model bi opeli 1300 beygire cakırtıp orjinal seklini bozmadan orjinal parcalarıı kullanarak orjinal motorunu modifiye ederk o güce ulasdıgım için bi plaket verceklermiş :P gene aynı sekilde merkezi isviçrede olan opel performance gruop adına yarısmaya katılan tüm opellere plaket verilicekmiş :D kii bende varım ve birde opel forum sayfası adına yılın en başarılı ödülünü bana verdiler fakat forum uyelerinin geneli ist da odulumu alamadım :/ ankarada takdim etcekler kısmet yarını iple cekiyorum rakiplerim belli şimdiden işim gercekden cok zorrrr :'(
yarın ola hayr ola önümüzde kos koca bi gün var yarısdan sonrası var bide kazansamda kazanmasamda aylardır ciddi işlerimi erteledim :'/yarısa odaklandım bildiginz üzere ben otomobil teknisyeniyim askerden geldikden sonra gerek psikoljik durumum gerek aile yapısı yurt dısı na gitmek yerine ülkemde kalmayı tercih ettim baskasının yanında calıscagıma kendi ufak servisimi büyütüyüm dedim simdi o servis büyüdü ve teknik performans bakımından ankaranın 1. numarası raly cross gruop n e katılıyoruz aynı zamanda fakat ben hiç yarısmadım orda orda hep babam yarısdı babam eski yarıscılardan 80 yıllardan beri yarısıyo hep 205 gti golf gti corsa gsi vectra gt subaru sti su anda ise bi astra super 1600 ümüz var hitit raly 10.06.2008 tarihnde baslıyo o yarıs babamın yarsı son yarısda alt takımda ve motorda ufak tefek bazı arızalara yola acmısdı onları gidericez babama yardımcı olmam lazım ama eger bu yarısı kazanırsam ben bu siteye girersem öpün basınıza koyun beni :S cünkü ben cimri bi insanım arkamızdan konusan meslekdaslarımızı red ettim su an kos koca full+full servisde babam ben ve bi usta dısında kimse yok yeri geliyo eve geldigime duva ediyorum ben babam en az 4 elemana ihtiyacımjız var desede ben sen git ben yaparım diyip genede eleman almıyorum bu yarısı kazanırsak sponsorlarımız artcak yurt dısından yurt ıcınden büyük ihtimal ankara ve cevresinden işlerimiz ciddi manada artıcak su an için kadim dostlarım sadece sponsorum yarıs demek para demek tek basına kalkamıyo insan işin içinden 3 tane sponsorum var ufak da olsa yardım ettiler maddi yönden sagolsunlar bu yarısı 4 senedir bekliyorum inş anlımın akıyla cıkcam bu yarısdan sirine cankam sende gercekden her sey için sagol bu gunlerde bolbol morale ihtiyacım vardı sen fazlasıyla verdin vee son sözzz
bekle beni hipotrum seni inletmeye geliyorummmm asvaltını aglatıcam n,ihahaHahaha
saygılar karabulut opel performance shop yani bigci :D
ne ise kendi günlügüme geciyim bu gunlerde basımda ugrasmam gereken bazı seyler vardı yarıs gibi zehrayı unuttum hatırlamıyorum bile size bi şey diycem inanırmısınız dün yolda karsılasdık haha yol demeyim market diyim simdi ankaralılar bilir ben ankara batıkent kardelende oturuyorum orda kos kocaman bi gimsa var gimsanın merkezı baya bi büyük ak merkez gibi bi şey orda alısveriş yaparken karsılasdık o saftirik elindeki sütü yere dusurdu ben hiç bakmadım bile geçdim gittim bu gunlerde ben niyeyse ne yapıyorsam bilmiyorum istemedne yapıyrum herkezi kendime dusman ediyorum :P en basitinden su snal alem bu forumbile :P niyeyse herkez kalp kırmaya programlı bi robot gibi kırıyolar kalbimi :O bende bi şeyler yapyorum yada beynim yapıyo ne yaptıgımıda bilmiyorum ama kırıyolar genede beni :P ne ise hayat bos oyna oyna çoşş
son bi söz daha ne ise vazgeçdim sirinem cankam yarın arada bi cebe carı att bana :D benimle oldugunu anlayım saygılar hepinizi öpüyorum ama ilk3 e giremezsem yıkılırım haa enkaz olurum 1 haftaya anca düzelirim cogu kişiye bos gelse cogu kişi sevmese bu motor sporlarınıda futboldan daha yaratıcı ve daha mantıklı bi spor mucuks hepinizi :D
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |