Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 01:25 AM   #49 (permalink)
maxim
Üsteğmen

maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

bende matrix e hükmedin başlıklı yazılanları takip ediyorum,bu gün kitapçıları dolaştım ama kitabı bulamadım..
diğerleri gibi bu yöntemin temelindede hayal kurmanın ön planda olduğunu fark ettim..''iki nokta arasında bağ kurdum''
bu hayal kurmakmı,burada anlatılmak istenen tam olarak nedir? iki nokta uygulaması,geçmişe dönmek bende ?....? olarak kaldı tabi kitabı okuyamadığımdan,ama tahmin edebiliyorum ki hayal kurmak ön planda,kurduğunuz hayala odaklanmak,canlı bir görüntü olarak elde edebilmek,sanki gerçek gibi netleştirmek işte işin en önemli püf noktası bu,uygulamadan sonuç alanların farkı burada gizli,daha iyi,daha berrak,daha detaylı,daha canlı,daha net hayal kuranlar daha hızlı sonuç alabiliyor,,,ama kurduğu hayal bulanık,detaysız,başlangıçla sonuç arasında köprü kurulmamış bir hayal,hedefinden şaşan bir hayal,başka bir olayla başlayıp geğişik bir olayla sonuçlanan bir hayal kurma şekli istenilen sonucu alamamıza sebep oluyor the matrix filminde trinity ve neo nun silah istediği sahneyi hatırlarsınız.kendileri boşlukta sabir dururken etrafta hızla beliren silah rafları oluştu,bana göre hayal kurma bu şekilde olmalı,kendini boşlukta gör ve istediğini kendine çağır.....
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla