Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 01:54 PM   #58 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar mavifırça,

Yöntemin hepsi detaylı olarak kitapta anlatılıyor, ben şimdi burada içeriklerini açıklamadan basamak basamak hepsini birleştirip yazayım ki. Daha kolay anlaşılsın.

1) Niyetini belirle.
2) İki noktayı belirle.
3) İki nokta arasında bağ kur, kuantum alana bu sayede geçiş sağla.
4) Niyetini OLUŞ haline getir.
5) Gerektiğinde Arketipleri ve Zaman Yolculuğunu kullan.
6) Tamamen serbest bırak.

Önemli: Son basamakta gerçekten serbest bırakıp bırakmamanızı şu şekilde ölçün: Eğer sık aralıklarla, bakayım oldumu, e herşeyi uygun yaptım ve de serbest bıraktım, hala niye olmadı gibi şeyler söylüyorsanız, anlayınki serbest bırakamamışsınız :) Gerçek serbest bırakma, rahat bir umursamazlık halini de beraber getirir. Yani amacınızın olup olmaması tamamen önemsiz hale gelmemişse, serbest bırakamamışsınız demektir. Ve hiç kimse serbest bırakmayı hedefine ulaşmak için basamak olarak kullanamaz. Evrensel mekanizma buna izin vermez. O yüzden ya serbest bırakabilmişsinizdir ya da bırakamamışsınızdır, bırakamadıysanız, hala o "arzuyu/isteği" tutmaya ve oluşmasına engel olmaya devam etmektesiniz. Fakat serbest bırakmayıda: "Demekki arzum serbest bırakınca oluşacak" diye düşünüp, serbest bırakmayı arzunuza ulaştıran bir basamak olarak görüp, kullanmaya kalkarsanızda, evrensel sistem buna izin vermeyecektir ;) O nedenle uygulamayı yapın ve sonra tamamen unutun gitsin. Her uygulamadan sonra, unutun gitsin. BU BANA GÖRE EN ÖNEMLİ DETAYDIR.

Yöntemin üzerinde çok kafa yormayın lütfen, olay çok basit. Ama zihin basit şeylere alışık olmadığı için ve eğer basitse, işe yaramıyordur gibi kısır kodlamalara sahip olduğu için, mekanizması gereği daha çok bilgi, daha çok cevap istiyor. Sadece uygulamaya devam edin. Yöntemin bütün detayları dediğim gibi kitapta anlatılmış. Bizimde şu ana kadar burada yazdıklarımız, kitabı okuyanlar için açıklanmayan bir husus bırakmadı. Artık tek yapmanız gereken, bol pratik ve sonuçlarınızı bize bildirmek. Böylece herkes motive olur. Sevgiler.
Siz Bu İşi KesinLikLe Kapmışsınız .. Bazı ÇaLışmalarda Neden Başarısız OLduğumu Şİmdi Anladım... Teşekkürler..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla