Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederim, yazdıklarımın faydası olmasına sevindim. Motivasyonunuzun artması için bugün olan farklı bir şeyi anlatacağım.
Bugün Richard Bartlett'in kitapta, yetenek transferi olarak anlattığı şeyi deneme fırsatım oldu, aşağıyı okuyunuz efenim :)
Arkadaşım bugün beni tenis oynamaya götürdü, hayatımda ilk defa tenis oynayacaktım ve oyuna başladığımızda tahmin edeceğiniz gibi berbat ötesi bir oyun şekliyle, toplara vurmaya, raketi doğru tutmaya, topu fileden geçirebilmeye çalışıyordum ya da ıkınıyordum da diyebiliriz :)) O sırada aklıma yetenek transferini denemek geldi ve arkadaşa biraz dinlenebilirmiyiz dedim ( tabi amacım dinlenmek değildi :))
Oturduğumuz sırada çaktırmadan bir elimi kendi üzerime koydum ve diğerini arkadaşım görmesin diye aşağıya doğru sarkıttım. Pek fazla tenisçi tanımadığım için aklıma ilk gelen Boris Becker oldu :) Aşağıya sarkıttığım elimle onun görüntüsü üzerinde 2. noktayı belirledim. Sonra Bağı kurdum ve Boris oldum :) yaklaşık 2-3 dakika o halde kaldım. Sonra çalışmayı bitirdim. Arkadaşıma hadi oynamaya devam edelim dedim. Ve oynamaya başladıktan bir süre sonra arkadaşımın kurduğu cümle: "Abi sen yalan söylüyorsun, daha önce kaç kere oynadın doğru söyle, biraz öncede numara yapmıştın dimi kötü oynayarak" :)) yorum sizin. Sevgiler.. |
bu müthiş bişey ama sende ustalaşmışsın
onun ötesinde de bi yatkınlık var demek ki
.bu özelliğinin üstüne gidersen ,hayatta kendi adına başaramayacağın bişey olmıcak gibi bişey
. tekniğin ucundan kenarından kapmam bile sanırım çok çaba gerektiricek .kitabı okuyunca rehberliğine ihtiyacım olucak.paylaşımın için çok teşekkürler