Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 06:37 PM   #63 (permalink)
maxim
Üsteğmen

maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

aslında bu konuda ustalaşmak biraz anlamak,hissetmek gibi birşey sanırım...herşeyin göründüğünden yanı sıra bir enerjiye sahip olduğu bir ruha sahip olduğunu çok iyi biliyorum...hangi nesne olursa olsun,canlı veya cansız gibi görünen herşeyin bir enerjiden (ruh) oluştuğunu anlıyorum...geçenlerde bir arkadaşım boya yapıyordu ama rengini biraz koyulaştırması gerekiyordu ve kararsızdı acaba tuttura bilirmiyim diye,bende rengini koyulaştırmak için üzerine daha koyu renkte olan renklendirici eklemeye başladım,ekledim karıştırdım,birdaha ekledim karıştırdım,bir daha,birdaha arkadaşım ne yapıyorsun dedi çok koyu olacak.....hayır dedim biraz daha bekle tekrar ekledim ve içimden evet dedim bu kadar yeter kıvamına geldi...sonra sürmeye başladı ve tam istediği renge ulaşmıştı...yani demek istediğim,her ne yapıyorsanız yapın istekli bir şekilde üzerine biraz yoğunlaştıkça onu hissetmeye başlıyorsunuz...sevgili storm'un bağ kurmaktan bahsettiği sanırım bu,onu hissetmek sanki sen ve o aynı olmak,onunla telepati halinde konuşmak gibi
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla