Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 08:43 PM   #202 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

aranızda artık bi şanoiyon var selam günlük draglar bitti 29 haziran 20 17
öncelikle su
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bitti lanet drag lar ama 1.5 ay sonra rovansı varolsun ben dereceye girdim puan aldım ya o yeter ben sadece semi olarak degil pro olarak tüm ligde yarısıyorum puan aldımya o yetti bana yaaa aksilik üstüne aksilik anlatıyım
sabah 5 gibi kalkdım dükkandan arabayı aldık diger arkadaslarla 19 mayıs stadyumunun önünde bulusduk ve 8.30 da ben içeri giriş yaptım kaydım hazırdı gerekli işlemleri yaptırdım aracımı teknik kontrollere aldılar hakemler orda mızıtmaya basladı uyuz herifler 6. katagoriyi acmadı yönetmelik dragda bi grubun 4 adet aracı varsa o grubu o gün yarısdırmak zorundalar 6. grup benim aracım 3000cc +3x aşırı besleme + 2.4 bar turbo + 150 dps nos benim aracım 6. group :s 6 groupa giren 4 araba var bunlar tutdu 6. gropa 3 araba ayırdı 1 ini o grouba almadılar bizi mecburen 5. gropa aldılar orda yarısdırdılar :S yaaa anlamıyo yönetmelşkmiş bilmem neymş bi tane adam akıllı teknik ekip yokki yarısda ya kardesim bizim araçlarımnız güçlü araçlar 1100 1200 beygirin üzerinde araclar savrulma olmasın diye kasaları vee şasi aksamları kurşunla beslenip agırlık olusduruluyo kasa agır kalıyo patiye biniyo kalkmıyo ne ise sıcak di basım catlıyo eksoz sesi lastik dumanı ama hipotrumu inimmm inimmmm inletttimmmmmmmmmmmm 2 tane lastik gümlettim :D ne ise kuralar cekildi ilk yarısım ilk yarısım mükemmel ötesi idi bi subaru ile kalkdı 2.5 4x4 turbo kalkar kalkmazz pilotajla 2 boy fark attım :D o gerzek patiye bindi yarıs bitisinde 3 boy farkı yemişdi simdi rovansına geldelim kalkarkalkmaz gene 2 boy attım 1 2 3 seri vitesler 4 e bi attım lak die aracımın debriyaj halatı kopdu dengemi kaybettim takla atmakdan son anda kurtuldum :S durum 1 1 olmusdu yönetmelige göre tekrar kalkıcakdık tekrar kalkdık bu sefer kafa kafaya kalkdık tampon farkı ile aldım ve 2 yarısıma geldi 2 yarısımda içimde bi kurt bi aptallık 2 his vardı sanki bi şey olacakdı ve olduda benzin hortumum patladı :( ilk yarısı kaybetdim haliyle 2. yarısa geldi 2 turda bu sefer cok kızdım spiker önce lastikleri yerden kesin hadi ısıtın lastikleri demesiyle 3 pedalı nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum dibine kadar yandımm daha sonra öyle bi kalkıs yaptımki cok fena idi ve 2 boy fark gene yönetmelige göre mecburen gene 3. yarıs olucakdı babam oglum nitroya 4 ü vitesden önce basma motoru cok boguyosun bu hortum götürmez bizi yarışı bırakıcaz dedigi anda gözlerimden yaslar akmaya basladı dilim damagım kurudu cünkü 2004 ki gibi aracım patlaya bilir ve gene içinde mahsur kalabilirdim sebebini anlayamadık sonra konuscaz o konuyu neden patlıyo bu benzin hortumu yaa araç 2004 den bu yasna full degişdi cok para harcadı motor bloguyla ilgili cünkü onun dısında her sey degişdi ama gene aynı hata gene benzin hortumu patlıyo hep :S ne ise 3 yarısda bu sefer karsı tarafın asırı gaza yüklenmesiyle araç patiye bindi noslamasıyla lastigin patlaması bir oldu ve rahatlıkla aldım ve holeyyyyyyyyyyy madalya almama sadece 1 yarıs vardı 4 lük garanti idi fakat ben en az 3.lük istiyordum 6 kalkıs yapmısdım
babam hala tedirgindi oglum oglum diyip duruyordu o hortumun bizi götürmeyecegini bende biliyordum ama ben madalya için ugrasdım ölmek bile olsa ucunda en az 3cü olacakdım ama olmadı yamaladıgımız yerden tekrar patladı ve kaz kelebegi sıkısdı kaldırıma cıkmakdan son anda kurtuldum bu sefer bariyerlere carpıcakdım :/ ordanda son anda kurtuldum yarısı bırakmak zorunda kaldık hata benimdi araca haddinden fazla yükleniyordum babam dahil olmak üzere tüm teknik servisim azarladı beni oglum sen drag aracısın kalkışı boş koy kalkar kalkmaz fark atmaa ilk 3 vitesi devrinde kullan 4 ve 5 de tam gaz yap diye milyonlarca defa söylemelerine rahmen her vitesde tam gaz yaptım ve gene benzin pompasıyla motora giriş arasındaki hortum patladı :'/( arac haralet yaptı nosa basmaya korkdum her an parlaya bilir ve icinde can verebilirdim olsun önemli olan katılmakda diyorum ama niyeyse sunları yazarken bile göz yaslarımı tutamadım ahh salak kafam ahhhhhhhhhh aptalllll kafammmm ahhhhh ahhhh :'(( 4. yüm hıncımı lastiklerden cıkarttdım yarısdan cıkınca car cabuk servis alanına gittim kopan hortumu tamir ettim fakat iş işden geçmişdi :'( hipotrumu öyle bi inlettimki lastigim parçalandı yanma şhowdu resmen eksozumun sesi yeterdi ama genede 4 cü idim :/ cankam cantanem ve degerli arkadaslım affedin beni sizi hayal kırıklıgına ugrattım iyi degilim gerçekden offff bir azzz bira felan içiyim bu kafayı dagıtmam lazım bir dahaki yarıs

27 Temmuz 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 5. Ayak Ankara Hipodrom babam bakır boru yapacaz kafanı takma kocum benim adım son yolcu yapılmayan seyi yapcam bakırın içersinden benzin geçircem seni o kursuye cıkartmazsam bu dükkanı kapatırım bu arabayada gözünün önünde benzin döker yakarım dedi hadi bakalım 27 tehmuz kolları sıva serkannn 1 ayyy var rovanşaaaaaaaaaa intikamını allllllllll ama önce git bi bira iç kafanı dagıt aglama