Geçmişten Geleceğe Selamlar olsun...
O kadar şaşkın durumdayım ve öylesine allak bullak oldum ki sana bişey yazamadım. Sayın ve çok saygıdeğer geleceğim olduğunu iddaa eden kişi. Bi kaç gün önce bana gönderdiğin mektubunu okumama rağmen o andan bu yana hep düşüncelerle kaplı içim ve inan uyuyamıyorum bile. Şu an saat 06:30. 4 saattir ayaktayım üstelik...
Bi taraftan sana inanasım geliyor bi taraftanda neden ben diye soruyorum kendi kendime ve NASILLLL...
Az sonra işe gitmek üzere evden çıkacağım için şu an daha fazla yazamayacağım sana. ve yine o güzel gözlü cici bayan ile karşılaşacağım seninde dediğin gibi.
Aslında senin ben olduğuna inanıyorum da ama NASIL NASIL NASIL. Nasıl oluyorda bunca insan arasında sadece ben yaşayabiliyorum bu durumu. Yoksa seninde dediğin gibi Dua ya önem verişimdenmi kaynaklanıyor herşey. Öğrendikmi yoksa istemeyi ?
Hayatım hakkında bunca özel bilgiyi nasıl oluyorda bilebiliyorsun ? ve DÜŞÜNCELERİMİ ?
Söylemek istediğim son bişey daha...
O gece senin yazdığın gibi Merve yi öpeceğin esnada gözlerimi kapadım ve gerçekten hissettim o sıcaklığı yaaaa...
Sen bensin anladım, bende senim... Ama NASIL NASIL NASIL ???
akşama inşaallah daha uzun yazmaya çalışacağım şimdi bi kahvaltı etmek istiyorum. uykumda yokkkk. düzenim bozuldu yaaa.
Bana sözünü ettiğin Merve den mektup varya onu bi an önce yazdır lütfen...
Ya onun adı Merve Değil ama sanırım sen bütün özelini açmak istemediğin için ilk iki harfi onun isminden kullandın.
Bana onun nereli olduğunu ve şu an ( yani benim bulunduğum yıl olan 2007 de ) nerede yaşadığını ve hayatıyla ilgili bi kaç detayıda yazarmısın. iyice anlayabilmem için....
Tuhaf durumdayım.. Çok Tuhafım... Anlayamıyorum. ve anlamak istemiyorumda büyü hep devam etsin istiyorum. Tılsım hep etkili kalsın istiyorum...
Senin de gördüğün gibi içinde istemiyorum yapamıyorum gibi kelimeler bulunan cümleler kurmaktan sakınıyorum.
Yukarıdaki cümleyi soracaksın şimdi sen bana eminim. Hani " Anlamak istemiyorum " demiştim ya...
Amaaaa unutma sakın. orada bilinçaltının algılayacağı anlamaktır. Sana bunu ben öğretecek değilim dimi :)))
nede olsa sen benim 22 yıl sonraki versiyonumsun...
akşama görüşmek üzere.. tabiii burada akşam iken orada ne olur bilmiyorum :)))
bak ne diyeceğim yaaa...
bugün saat 14:00 da yani bundan 5 saat 11 dakika sonra önce Merve yi sonrada çocukları bi öpermisin. ve lütfen onlara isimleri ile seslen birer defa. seninle kendi içimdede iletişim kurabilmek adına bi çalışma yapmak istiyorum....
Ya bide şey var dimi. Anlattığına göre sen, yani ben o zamanda bayağı büyük bi işveren konumundayız. ama bunu yap ne olur. Saat tam 14:00 da...
Geçmişten geleceğe sevgiler saygılar...
Merve yiii ya bilmiyorum ben bişey bilmiyorum...
Merve ye hep iyi davran, ayrıca çocuklarada.... |