merhaba günlük can nbr seni ihmal edeceğimi sandın ama yanıldın fırından yeni çıkmış
sıcaklıgında anlatacaklarım var sana .
Dün bahsettiğim durgunlaşma bugünde devam etti hatta duygusallıgımda öyle aglamaklı oldugum anlar oldu ama aglamadım
kendime bugün daha çok çekidüzen verdiğime dikkat ettim ve aynaya baktıgımda sanki ben ben degildim ve aynaya bakınca bir başkasıyla konuşuyormuş gibi hissettim,
Bir taraftan telkinleri dinlerken diger taraftan sana seni yazıyorum sevgili günlük, seni yazan bu kişi de biraz şairlikte var
ara sıra imalı yazar yada anlam incelikerine dalarsam kusuruma bakma bacanak bundan sonra günlük demiyecegim sana bacanak diyecegim böyle daha yakın hissediyorum
Şu an mutluyum gün boyuncada sadece durgunluk hissediyordum bacanak bu telkinler etkisi oluyor inş sonsuza kadar böyle yaşayacagım hep pozitif olacagım
şunları
gördükçe halime biraz daha şükrediyorum bacanak onlarda insan bende insanım tek farkımız onların aynı dünyada başka coğrafyada dünyaya gelmesi ne acı bir durum halimize şükürler olsun Allahım 96
Bir günüm diğer günümden farklı oluyor artık hep kendimi ilerletmeye çalışıyorum bacanak umarım dinleyen herkes telkinlerin faydasını görür ,ama bu konuda şunu söylemek istiyorum telkinlerden herkes etkilenir kimi erken kimi geç ama mutlaka etkilenirler yeterki isteyerek severek inanarak yapsınlar,
başarmanın yarısı inanmaktır diğer yarısıda azim ve kararlılıktır.
(okuyup yorum yapan herkese teşekkür ediyorum)