Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 09:49 PM   #203 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

bira falan yok, otur bakayı totonun üstüne, ben yarıştan anlamam, ama anladığım kadarıyla kalkışlarda hırs yapmasaymışın..sen bu gün en azından 3. müşsün..tamam..4. olmuşsun ama sonuçta yarışlar tamamen bitmemiş.babacığın garantisini vermiş sende yaptığın hatanın farkındasın ve 27 temmuzda herkese tozunu yutturursun..bigci şimdi senden beklediğim dik durman..o yarışa kaç araba katıldı bilmiyorum ama, sonuçta 4. lükte olsa bir derecen var..bunu daha yükseğe nasıl taşıman gerektiğini düşün strateji geliştir..sen napmalısın..rakiplerin ne yapıyor hepsini gözden geçir ve gelecek yarışa şimdiden hazırlan, ağlamayıda bırak..babayiğit adamsın, kaybettiklerini düşünmek yerine kazanabileceklerine sevin..bu sporun futboldan daha iyi olduğunu yazmıştın..ben futboldanda anlamam..topun gole gittiğini kalenin içine girerse anlarım..ama futbolculardan daha iyi iseniz, şimdi onlardan daha iyi bir şey yapıp gelecek yarışta full performansı nasıl göstereceğini anlatman lazım..futbolcuların kaybettikleri maça değil , bir sonraki maça odaklandıklarını biliyorum..sen şu anda neye odaklandın?