tekrar Selamlar saime
Subliminal 21 İle ilgili verdiğim linkte ve Üye günlüklerinde "Berkin günlüğü" Adlı konuda hayatımdaki deişmeleri görebilirsin... maddi olarak sıkıntımı yok ettim... ama zenginlikten çok okul başarısı, sosyal ilişkiler gibi eksikliklerime yöneldiğim için büyük paraları imgelemedim... çünkü çok paraya ihtiyacım yok... sadece bana yetecek kadar istedim ve bana yetecek kadar var...
Çekim yasası ile 2 ayda hayatım çok deiştirdim... ama bunun için telkinler ile pozitif olmam lazımdı. Çünkü çekim yasasını agresiflikle üzüntüyle yönetemessin...
Ego ve suçluluk telkinlerini birlikte dinlemeye et... meditasyonlarıda 21 gün boyunca devamlı yapmalısın burası çok öenmli... hayal abla ve subliminal 21 i birliklte kullanmanda bir sakınca yok... 21 günden kastım bilinçaltının alışkanlığı içindir.. 21 gün içinde gelecek paradan baahsetmiyorum... Çekim yasası öyle bir şeydir ki bazen 2 ay hiç bişey olmaz... ve bir gün beklemdiğin bi yerden haber alırsın. bir miras kalır yada parayı çeken benzeri şeyler... koşullların oluşması 1 haftada yada bir kaç ayda gerçekleşebilir... Hayalin yavaş yavaş gerçekleşiyor merak etme :)
Sevgili end0 Ego güçlendiricin her versiyonu aynı etkiyi gösterir tamamen kişilere uygun 5 farklı versiyonu var... dilediğini seç... ben new age versiyonunu seviyorum... gece uyurkende su sesi beni rahatsız etmiyor...