Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 10:49 PM   #73 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda
Zihni durdurarak bağı kurmak, alfa - teta arası dalga boyutuna geçmekle eşdeğerdir. Sen bunu cd yada subliminal dinleyerekmi yaptın acaba? Direk o duruma geçemeyenler için, alışkanlık olmaması koşuluyla, bu tarz müzikleri dinlemekte başlangıçta faydalı olabilir. Ve vücudunda gerçekleştirdiğin şeyler neydi? Sevgiler.

Kendi HazırLadığım Binaural DaLga BoyLarıyLa Yaptım Bunu.. Meditasyon BöLümüne Bakarsanız BeLirLi PaylaşımLarım OLmuştu DaLga BoyLarı Hakkında.. Vücudumda Gerçekleştirdiğim Şey İse Benim Kronik OLan Bir BeL Ağrım Var Kendimi BiLdim BiLeli.. Önceki Mesajımda Dizimi İyileştirdiğimi Yazmıştım Fakat BeL Konusunda Nedense Bir TıkanıkLık Yaşamıştım.. Sanırsam Sebebi Kendimi Kasmamdan Kaynaklanıyormuş Ve Bende Çok Şükür Bunu Aştım .%90 Oranında..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla