Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 11:01 PM   #75 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
güllerinperisi Nickli Üyeden Alıntı
''Evrensel sistem, takıntısız bir serbest bırakmayla oluşturulmuş her arzuyu gerçekleştirir. '' istekten sonra imgele - eylem -serbest bırak...serbest bırakmak bir kenara koyup duygu yogunlugunu üzerinden kaldırmak mı?olacagından emin şekilde beklemek mi? ya da eminim benim için yararalı ise artık gelir beni bulur demek mi,sevgili tr-ance?

Son Noktanın Bence DüzeLtiLmesi Gerekiyor.. Serbest Bırakmak Derken Ben GeneLde Şu ŞekiLde Yapıyorum.. Neyse İmgeleme Eylem vb. DurumLarı Gerçekleştiriyorum Ve Son OLarak Serbest Bırakma Anına GeLdiğimde Kendime Bir Soru Soruyorum.. Diyorum Ki " Acaba Bu İsteğim OLdu Ya Başaramadım Ne Gibi Bir Kaybım OLur ? " Diye Bir Soru Soruyorum.. İçseL Cevabım ÇoğunLuk Şu ŞekiLde OLuyor.. " OLsun Dünya Dönüyor , ÇiçekLer Açıyor , KuşLar Cıvıldıyor.. Bu OLmazsa BiLe Yaradan Sana Daha İyisini Verir.. Sen İste Ve Gerisini Ona Bırak.. En ÖnemLisi İse DEVAMLI MUTLU KAL.. " Kısacası Benim KaLbimden Bana Bu MesajLar GeLiyor Ve Serbest Bırakmakta ZOrLanmıyorum Çünkü Arzuya BağLı KaLmadan Yaşanan MutLuLuğun Çekim Gücüne İnanıyorum Kayıtsız Ve Şartsız..

SevgiLer...

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla