Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 12:02 AM   #2 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Hayal abla bende bugün seminerdeydim.Şu anda memnunluk ve memnunsuzluk arasında kaldım diyebilirim.Sanırım daha az kişiyle (kendi adıma söylüyorum)hipnoz semineri daha iyi olur.Çünkü herkes birebir çalışmak istiyor ama kalabalıkta bu mümkün değil.Adil bey bugün çok yoruldu saat 17.00 de bitmesi gereken seminer saat 19.oo gibi bitti sanırım.Toplu seanslarda insanın aklında(yine kendi adıma söylüyorum)"acaba işe yaradımı?""ben hipnoz oldum mu?""transa girdim mi?"diye sorular takılıyor.Mesela ben kilo problemim için gittim ama bana özel çalışma yapmadı bu toplu seansta yapılacak çalışma değil çünkü kilo problemi olan 1- 2 kişi benlki onlarda bunu sorun etmiyorlar.

Ama Adil bey'in dediğine göre tek çalışma yapsada bilinçaltımızı açtığı için bizlerde yararlanmışız.Belki sabaha etki eder belki 1 hafta sonraya etki eder.Eğer bana faydası olursa burdan paylaşırım.
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla