Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 02:17 AM   #6 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

bu kadar kısa sürede paylaşımlarda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ederim..

Alıntı:
serpil22 Nickli Üyeden Alıntı
canım hayal ablammm seminer bitti ve ben onun sarhoşluğuyla kendimi evimde buldum.yaptığım 3 saatlik yolculuğu bile anlamadım.fakat acaip başım ağırdı gelirken ama çok güzeldi emin ol.değişimleri burada paylaşıcam allahın izniyle şuanda hiç birşey bilmiyorum kafamın içi allak bullak bir sabah olsunda bakalım neler olacak???sana ve özlemciğime çok teşekkür edrim
serpilciğim bende tek başıma transa girmedim sadece toplu translara katıldım..bizde en az 20-25 kişydik..ben kendi adıma toplu translarda ne kadar telkini aldım kabul ettim bilmiyorum ama, hayatımdan memnunum..umarım sende hatta hepiniz ilerleyen günlerde aynı memnuniyeti yaşarsınız..
Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

Abla sen bu işlerde baya bi uzmansın. Hatta reiki eğitimi veriyorsun.

Hipnoz konusunda da eğitim verebilirsen ne güzel olur.

Herkesin karakteristik özelliklerini en ince ayrıntısına kadar çözümleyebildiğine göe, bunu sen çok daha güzel yaparsın. super

Çok zor bir konu olmadığı kanaatindeyim, ya da senin için zor değildir en azından.

Sağlıcakla...

mehmetciğim ben reiki ile beraber verdiğim enerji sistemi eğitimlerinin sayısını bile bilmiyorum..ama hipnoz çok farklı bir konu..eğitim verebilirmiyim? belki ilerleyen zamanlarda..neden olmasın..ama eylülde uygulamak için katılacağım seminerden sonra en azından hipnozu uygulayacağım kesin. tabii bilgileri pekiştirmek için eylülden sonrada zamana ihtiyacım olacaktır ben bir konuyu iyice uygulayabildiğimden emin olmadan sorumluluk almam..artı ben bir adil maviş olmak için kırk fırın ekmek yemem lazımdır diye düşünüyorum..sonuçta adil mavişin yıllar süren bir eğitim aldığı ve öğrendiği gerçeğini gözardı edemeyiz..ama bu gün şamanla ikimiz bir karar aldık bu işin uygulamasını öğrenip, isteyen arkadaşlar için beşer altışar kişilik gruplar kurup, ihtiyaç olduğu kadar seanslar uygulayacağız..bu iş bu şekliyle bizlerin bütçesini aşıyor..buna daha bize uygun bir şekil vermek ancak kendimiz birbirimize uyguladığımız zaman mümkün diye düşündük..fakat dediğim gibi bunu konuşmak için bile çok erken.

sizlerin telkinlerden ne kadar etkilendiğiniz ilerleyen günlerde daha iyi ortaya çıkacaktır..bende ilk gün eve yürüyerek geldim.ve sarhoş gibi zik zak çiziyordum..bendeki ilk belirti adil beyin içmemizi telkin ettiği suyu içmeden uyuyamadım..sonrası zaten sonraki günlerde ortaya çıktı ve çıkmaya devam ediyor..sizlerdede aynısının olduğunu düşünüyorum..eh kilo için daha fazla seans gerekiyorsa biz öğreneceğiz işte, beni evde bekleyen burma bıyıklı kocalarım yok..gelirim size ihtiyacınız olduğu kadar kalırım ve sizi transtan transa sokarım..bilinçaltınızda hiçbi şeycik kalmaz ama bana ve şamana biraz zaman tanıyın olurmu..maalesef adil mavişten başka kimse bizlere bu eğitimi vermiyor..herkes sen doktor değilsin diyor..bende bu saatten sonra tıp fakültesine gidemeyeceğime göre beklicez adil beyimizin eylülde vereceği seminerleri..zaten ben benim çöplüğü şamandan başkasına temizletemem.bu çöplüğü temizleyecek kadar sabır ancak şamanda olabilir..hiç bir şey için üzülmeyin..biz hayatım değişti milletiyiz ve bu güne çözümler üreterek geldik..hepinize saygılı sevgiler..