DİSİK'in HİPNOZ DENEYİMİ
l
günaydın hayal abla.dünki transtan bahsetmek istiyorum sana.öncelikle sabah gittiğimde büyük bir heyecanım vardı hepimiz gibi,herbiriyle tanışamasamda herkes çok iyi ve cana yakındı.hele özlem hanım çok içtendi ve gerçekten çok ilgiliydi onada çok teşekkür ederim.
seminere gelince ablacım,bütün gün oradaydık adil bey durmadan konuştu,sabah ilk olarak bir toplu trans yaptı ama ben transa girememiştim öğlen başıma bir ağrı saplandı,adil bey sordu başı ağrıyan var mı diye sanırım transa girememekle bir alakası var.böyle birşey olunca dolayısıyla ben her zamanki gibi karamsarlığa düştüm ama öğleden sonra yaşadığım şeyden çok etkilendim.tam olarak trans mıydı diye sorarsan inana bana oradaydım ve adil bey ne derse duyuyordum ama sanki vücut benim yönettiğim bir vücut değildi bu beni çok korkuttu önce çünkü istem dışı derin nefes alıyor ve başımı sallıyordum ve o ne derse ben öyle hissediyordum.yani üzerine ağırlık çökecek ve ellerin kolların karıncalanacak diyor dediği anda oluyordu,kafam benim iznim olmadan istem dışı geriye gidior ve öylece duruyordu ve ben bana düşünmemi söylediği şeyleri düşünüyordum alıştıktan sonra bıraktım kendimi korkum geçti ama hala bu gerçekten oldu mu yoksa ben şartladım mı kendimi ayırt edemiyorum kafam bu konuda karıştı o andan itibaren.sonra adil beyin dediği bir denemeyi yaptım.akşam yorgun olacağımızı söylemişti adil bey gerçekten öyleydim ve sabahta uyanamayabileceğimizi,uykuya doyamayacağımızı,neyse asıl enteresan olan gece yatarken sabah saat altı da uyanacağım dedim,rüyamda sadece birinin beni uyandırdığını hatırlıyorum aniden gözümü açtım ve ben uyandıktan sonra alarm çalmaya başladı
çok zor kalktım hala uykum var mesela.birde ilgisi var mı ama gece bacağıma kramp girdi.kendimi nasıl hissettiğime gelince dün kıpır kıpır heyecan dolu çıktım seminerden şuan nötr bir ruh halim var.kendimdeki gelişmelerden haberdar edeceğim sitemizi.sana da herşey için çok teşekkür ediyor,herşeyin gönlünce olmasını diliyorum hayal ablacım,saygılar,sevgiler...