Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 10:05 AM   #84 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
kendi görüşüm bu olay gayet saçma 44 bir olay hakkında ki sonuca eğer denildiği gibi bir kişinin bu kadar etki etme gücü varsa insan beyni bu kadar etkili olabiliyorsa her insanda bu potansiyel vardır deriz (bu fikre göre) o zaman bir maçın sonucunu etkilemeyi ele alırsak iki kişi bu gücü kullanıyor diyelim biri bir takımın yenmesi için bunu yapıyor diğeri rakip takımın netice büyük bir çelişki bazı evrensellere dokunulmaz insanlara dokunma yetkisi verilmemiştir çünkü, şöyle bir durum var olacak olayı bir şekilde hissedebilirsin rüyaların çıkması gibi bu iltibasa düşmemek lazım hatta elzem bir zata rüyasında yarın olacak bir olay gösterilse ve gerçekleşse bunu ben istedim de oldu dese bu ne kadar doğrudur ve hangi kırmızı çizgileri aşmıştır düşünmeli ...
TURGAYCIĞIM
herkesin imkansız dediği okadar çok şeyin gerçekleştiğini deneyimledik'ki matrix olayına olamaz, olmaz demeden önce deneyip görelim dedik, burada matrixi kullanan, istediklerini gerçekleştiren, deneyip isteklerini gerçekleştiremeyen herkes yazacak..YA KİTAPTA YAZILANLAR DOĞRUYSA işin doğrusu yıllar içinde yaptığım çalışmalar bana, bir şeyi reddetmeden önce denemeyi, ve deneyen insanların deneyimlerini izlemeyi öğretti..bir şeyi ben yapamasam bile bir kişi yaptım diyorsa..ve bana yaptığını isbatlayan doneler getiriyorsa..hayır sen yanılıyorsun dememeyi öğrendim.çünkü, ben artık tesadüf diye bir şeyin var omadığını biliyorum...evren karşımıza önce etik anlayışımızı geliştiren sistemler çıkardı..reiki vs..zaman içerisinde gücün kendi içimizde olduğunu, etik olan değerlerimiz çerçevesinde düşünce gücümüzü, ve başka enerjileri kullanabileceğimizi öğretti..ben kuantum enerjisinin işlerliğine inanıyorum..matrixe işleyebileceğine inanıyorum.her ne kadar kendim henüz denememiş olsamda..istersen kitabı al oku ve dene..sonra mantık yürüt, çünkü hiç bir şey bizim mantığımızın aldığı gibi değil..saygılı sevgiler

Alıntı:
BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Bende bi deneyimimi anlatayım ama kızmayın

Dün forumda dolaşırken, Boy uzatma telkini diye bir bölüm vardı, oraya bir baktım, uzun zamandır takip ediyorum ama daha kimse yazmıyordu. Ben de dedim ki bu boy uzatma telkinin metnini bulsam belki ben de yaparım. Sonra, Yanılmıyorsam, ben ile Atakan bey arasına, ya da Atakan Bey'le site arasına da olabilir iki nokta tekniğini yaptım, tam hatırlamıyorum hangi noktalara yaptığımı, çünkü öylesine yaptım gibiydi. İlle de olsun olsun diye değil. Neyse dün akşam baktım Atakan Bey Boy uzatma telkininden 5 satırlık bir alıntı koymuş. Başlandıç için güzel bir deneyim olduğunu düşünüyorum.
SEVGİLİ BLETERİYA
sana neden kızalım burada bir matrix laboratuarı açıldı, bu laboratuarda herkes dilediği gibi çalışacak, sen boy uzatmakla ilgili bir çalışma yapmışsın, belki bir başka arkadaşımız cildini güzelleştirmek için çalışacak..bir diğeri daha başka bir şey için..ilgilendiğimiz konular hakkında yazılan kitaplarda bu kadar detay yazılmıyor, yazsalardı kütüphane satmak zorunda kalırlardı..işte bu yüzden bizler, yaptığımız çalışmaları, benim çiçeğe, böceğe, şeklinde tabir ettiğim gibi geniş bir alana yayarsak, hem işi çok ciddi boyutlara taşımadan serbestçe aynı kitapta söylenildiği gibi özgürce, sitatik hale getirmeden çalışma imkanı buluruz.aynı oyun oynar gibi..hemde ne biliyorsun..bu konuda çalışmak isteyen arkadaşlarımıza kaynak oluşturmuş oluruz..yaptığunız çalışmalarda özgür olun..oyun oynayın ve hepsini bizlerle paylaşın olurmu..bundan sonraki çalışmanın daha bir farkında olarak gelişeceğine eminim hepinize saygılı sevgiler