Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 10:58 AM   #208 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

yorumlarınız için tşkler arkadaslar işte biti ama 1 ay var hızımı kesmiyorum 1 ay sonra diger yarıs sezon hala bitmedi profosyonel olarak yarısıyorum tüm ligde ilk 2 yarısda kursüde idim ankarada aksilikler yüzünden yarısı yarı finalde bırakmak zorunda kaldım ama hipotruma damgamı vurdum yaktıgım lastikler ve eksozumdan cıkan seslerle ankara daki asvalt eridi resmen ankaralı üyeler bence cok pişman olacaklar gelmedikleri için ama henuz geç degil tehmuzdaki yarısa mutlaka gelmelerini tavsiye ederim super bi gün super araçlar gene orda olacak benim için cok guzel bi pazar günü oldu 4. olsamda :'( tüm ligde yarısdıgım için bana yetti o fakat birinci olamadım :( msupra onda bile hata cıkdı ilk3 senenin şanpionu izleyiciler bile şaşdı eski şanpiyonlarda bişey vardı hepsi apalladı ama hata bende idi hatalarımızı dün aksam babamla bi toplantı yapıp konusduk ve yapamız gerekenleri uzun uzun konusup bi kagıta yazdık ve tehmuz için kolları sıvadık intikamımız tehmuzdaki yarısda alınacak inanıyorum bu sefer basaracam ama hala içim buruk bu arada bu telkinler ne zehra konusunda ne yarıs konusundan bana etki etmedi sadece muzik bass arısı olarak geliyo bana :S böyle gidicekseboşdan yere dinlemek istemiyorum galiba artk dinlemiycem hiç etki etmedi bana cünkü bana etki eden bu guzel ortam arkadasca yaklasım ve ailemin son günlerdeki hali ne ise tehmuza az kaldı cankam bitanem sanada cok tsk ediyorum moral depolamaya devam 1 ay varsadece digerine hadi inş orda kursiye cıkcam