Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 10:58 AM   #10 (permalink)
KALPTEN

Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KALPTEN is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Günaydın arkadaşlar bende dün seminerdeydim, bir türlü transa giremedim sorun bende mi diye bir kaç kez adil beye sordum o da yok bendedir ben seni transa sokamamışım diye cevap verince öyle kaldım(ama bunu söylerken de hep gülüyordu). Hatta seminer boyunca sürekli (beni hatırlayanlar varsa) e ben ne olacam e ben ne olacam deyip durdum. Beni de tek olarak transa almasını çok istedim ama olmadı. Bu arada seminere eşimle katılmıştım o da transa giremedi ama daha dün ondaki farklılıkları gördüm, o da bu sabah uyanınca aynı şeyi söyledi bu seminer bana çok faydalıydı dedi acayip kendimi iyi ve zinde hissediyorum dedi. ama bende hala bir değişiklik yok. Ben 1.derecede en çok bir türlü veremediğim 90 kilo için gitmiştim bakalım ilerleyen zamanda ne olacak. Adil beyin dediği gibi gece sürekli uyandım öreğin saat 23.00 te yattım 24.00 uyandım ve uykumu almıştım sonra dedim aaa daha saat 24.00 mü bir daha yattım sonra 1-2 saat sonra yine aynı duygu ile uyandım. Yeni gelişmeler olursa tekrar yazacam. Öpüyorum herkezi. Hayal abla ve şaman sizlerede verdiğiniz çaba için teşekkürlerimi sunmak istiyorum sizi çok seviyorum.
KALPTEN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla