Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 05:22 PM   #209 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

flash flash flash flash flash sana şok bi haberim var günlük
turkiye oto drag şanpiyonasında sike iddası var :D 3 .ayakda benim bulundugum katagoride 2. olan şahıs gizli nos saklamış aracı 3x asırı besleme ve turbo nos yok eger 50 dps nos bile koyarsa aracı 6. katagoriye giriyo aracında gizli bi nitro oksit sistem cıkmış :D yarıs sonrası hakemlerden biri fark etmiş ama kupayı almıs benn sinirden fazla durmadım pistte yarısdan cekildim son yarısıda izleyip basıp servise gittik az evel anoku aradım bi bilgi vveremiyceklermiş zorladım bir az aksam saatlerinde tekrar döncem size gibisinden bi telefon aldım eger bu onaylanırsa o kişi direk diskalifiye edilecek turnuvada herkez bi sıra atlayacak yani 3 olan kişi 2. olacak 4 olan kişide yani ben 3 . olucam bu haber cok sevindirdi bni bu arada damagım hala kanıyo dün yarısırken heycandna nasıl ısırdıysam kanadı ufak bi acılma var damagımda şikeci herifffff saten biliyordum öyle bi şey yaptıgını ama sezemedim ama onaylanırsa 3. kupası bana gecicek hadi hayırlısı bakalım