Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 07:39 PM   #26 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

hoşgeldin dostum... insanın kendi eksikliklerini bilip kendini tanıması kadar güzel başlangıç olamaz... keşke herkes senin gibi olabilse... Ufaklıkltan itibaren beynimize kazıdılar... "hiç kimse mükemmel deildir" dediler... "Herkes mükemmeldir" i sakladılar...

Bu anlattıkların; SENİN DÜNKÜ GERÇEĞİNDİ... bu yüsden

kendi geçmişinle ve kendinle ilgili hakaretleri yok etmelisin... Seni sen yapan o günlerdir... gurur duy yaşadıklarınla... yaşadıkların seni olgunlaştırdı... yaşadığın sıkıntılar senin sınırını sana gösterdi... bende ailesiyle kavgalı sorunlu, sosyal bozukluk yaşayan biriydim... bir gün kafamda şimşekler çaktı... şimdi ailem benimle gurur duyuyor, telefonum susmuyor. istediğim kızla tanışabiliyor.. en önemlisi hayatıma çekebiliyorum... Şu an içim çekim yasası sana bir "şapkadan tavşan çıkarmak" gibi gelebilir. ama öyle deil. Bu farkındalığa hazır değilsin... Şimdi telkin dinlemelisin

Harika hayallerin var benim bile içim gıcıklandı
Şimdi yeni bir hayat kurma çabasındasın... Telkinleri 1 aya yakın dinle... hergün 2-4 saat arası ayır... Çekim yasasını rahat kavrayacaksın... ve bu dünye senin için oyun bahçesine dönüşücek