Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 09:23 PM   #43 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

Alıntı:
Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlarım, seminer de iken corlumemet arkadaşımın oluşturduğu bir diyagram

corlumemetcim ve hayal ablacım teşekkürler
Merhaba Hayal abla anlamamış birazcık açıklamaya çalışayım.Bunu seminerde yapamadım çünkü adil bey konuşurken söylediklerini kaçıramazdım gerçi hepimizde zamanın nasıl geçtiğini anlamadı diğmi:)
Bu bir zihin haritası gerçi çoğunuz bilir ama bilmeyenler için söylüyorum bu metedu dahilerin not tutma teknikelerini araştırarak tony buzan (dünya hafıza şampiyonası kuran,beyin koçu ..vs) 1969 yılında bulmuş sıradanlık yoktur bu metodda bu şekilde yapılarak daha kolay öğrenmenizi ve bir bakışta geneli görmenizi sağlar.Özetle anahtar kelimeleri bulursunuz merkezdeki imgeye çizgilerle bağlayarak üzerine anahtar kelimeleri yazarak resminizi çizersiniz.Resimleri çizmek imgelemenin yada hayal kurmayı kolaylaştırıyor bence hipnozda da adil bey bunu görün diyor bu yüzden hayal kurmak çok önemli bence resimlerinizin güzel olmaması önemli değil benimkilerde çok kötü zaten Adil beyin dediği gibi çatışmayın yagılamayın sadece yapın diyorum.

Sizden istediğim çizimi eleştirmeyin eksik varsa söyleyin yanlış varsa düzeltin tek kelimeyle geneli görün sizde buna bakarak kendiniz böyle bir şey çizip rahat görebileceğiniz bir yere asın yada bunu alın bu sabah sersem gibiyken yaptım

Şimdi gelelim hayal ablaya:) Haritaya numaraları yazdım zaten 1 ve 2 kendi kendimizi nasıl hipnoza sokabiliriz bunun birinci yöntemi.
3 ve 4. nnumaralar kendi kendimizi hipnoza sokabileceğimiz diğer bi yöntemi anlatıyor.(müziği unuttum siz eklersiniz artık)

5 mumara unutkanlık hafıza için adil beyin önerdiği balık yağı eczanelerde satılan marinka marka 6 hafta kullan başka bir ilaç kullanıyorsan doktorunuza sorun ...vs

6 numara her sabah sağ burun deliğini kapat 5 dakika sol burun deliğinden nefes al elin yorulursa pamuklada tıkayabilirsin.

Son söz:Haritaya bakmadan araziyi tanıyamazsın.

Sevgiyle kalın..